27.08 er en god dato til en udekamp

Statistik om 26/10

I og med F.C. København kun har mødt Hobro IK en enkelt gang, er der ikke den vilde statistik at trække på om dette opgør, andet end at konstatere, at Hobro IK vandt kampen med 3-0 i Telia Parken. 1-0 sat ind af Quincy Antipas efter syv minutter, mens anden halvleg bød på mål af Mads Justesen og Mads Hvilsom samt et rødt kort til Mathias ’Zanka’ Jørgensen.

Så i stedet for at kigge på Hobrostatistik, har vi i stedet for valgt at kigge på FCK-kampe spillet på datoen 26.oktober

F.C. København har spillet fem kampe på datoen 26. oktober, alle fem kampe har været i Superligaen. De fem Superligakampe er fordelt på fire sejre og en uafgjort. Målscoren i de fem kampe er naturligvis i F.C. Københavns favør og lyder 12-2.

F.C. Københavns 12 scorede mål er fordelt helt ligeligt på 1. og 2. halvleg. Den tidligste scoring er sat ind af Thomas Røll Larsen i det 18. minut (på straffespark mod Viborg FF), mens Álvaro Santos er noteret for scoringen i det seneste minuttal (90. minut mod SønderjyskE).

De to mål der er scoret mod F.C. København den 26. oktober er scoret af Danny Jung (Herfølge BK) og Henrik Hansen (SønderjyskE). Begge scoringer sat ind indenfor kampens første 10 minutter, begge til 1-0, som dog senere blev vendt til sejr til F.C. København.