Esbjerg venter på søndag

Esbjerg venter på søndag

Esbjerg fB bliver vores næste modstander i Superligaen, når de på søndag kommer på besøg i Telia Parken. Kampen er vigtig. Vi har nemlig brug for alle tre point for at komme tættere på, hvor vi allerhelst vil være – i toppen. Og derfor behøver vi al den støtte, der overhovedet kan mønstres til den kamp.

I forbindelse med kampen mod Esbjerg vil Familietribunen som altid diske op med underholdning for de mindste, og så vil vi have premiere på en helt ny konkurrence med en superfed præmie til vinderen. Men mere info om det senere på ugen her på FCK.DK.

Det vil desuden være muligt at bestille mad og drikke direkte fra sin plads via vores Zerved-app, som tilmed giver dig besked, når din bestilling er klar.
 
Kampen fløjtes i gang klokken 17.00 og billetpriserne er som altid ganske billige. Som voksen kan man komme ind og se Superligabold for kun 115,- og prisen for børn starter ved blot 25,-.
 
>> Du kan se en komplet oversigt over priserne her
>> Du kan købe din billet til kampen mod Esbjerg her

Information for sæsonkortholdere
Som sæsonkortholder er proceduren ganske simpel. Du møder op i Telia Parken, scanner dit kort ved indgangen og indtager din plads. Så enkelt er det.