Ulvene gæster Telia Parken

Et kig på søndagens modstander

De første syv runder
I de første syv kampe har Brøndby IF hentet tre sejre, en uafgjort og tabt tre gange, og de resultater har indbragt Brøndby IF 10 point og placerer dem på 6. pladsen, hvilket lige præcis er en enkelt placering bedre end F.C. København.

Brøndby IF har besejret Silkeborg IF (2-0), SønderjyskE (2-0) og FC Nordsjælland (3-0. Den enlige uafgjorte var mod OB (1-1), mens de tre nederlag har været til FC Midtjylland (1-3), Hobro IK (0-2) og senest Randers FC (0-2).

Efter Brøndby IF’s kamp mod F.C. København venter kampe mod Esbjerg fB (ude), AaB (hjemme) og FC Vestsjælland (hjemme).

BRØNDBY IF’S TRUP
I forhold til sidste opgør mod F.C. København har Brøndby IF skiftet en del ud i truppen. Nye ansigter hos rivalerne fra vestegnen er nordmændene Fredrik Semb Berge og Elba Rashani, islandske Holmbert Aron Fridjonsson samt finske Teemu Pukki – og så har Brøndby IF fået to gamle kendinge retur i form af svenske Johan Elmander og Daniel Agger.

Thomas Frank og det øvrige trænerteam har udtaget disse spillere til søndagens Derby:
Lukas Hradecky, Michael Falkesgaard, Fredrik Semb, Martin Albrechtsen, Martin Ørnskov, Thomas Kahlenberg, Alexander Szymanowski, Teemu Pukki, Johan Elmander, Frederik Holst, Elba Rashani, Mikkel Thygesen, Riza Durmisi, Lebogang Phiri, Christian Nørgaard, Dario Dumic, Andrew Hjulsager, Daniel Agger, Patrick da Silva og Holmbert Fridjonsson.

Brøndby IF har ikke nogle spillere i karantæne.

Tre Brøndby IF spillere har spillet samtlige 630 minutters Superliga i denne sæson. Det er keeper Lukáš Hrádecký, forsvareren Frederik Holst og midtbanespilleren Thomas Kahlenberg. Herefter følger Fredrik Semb Berge (595 minutter), Martin Ørnskov (569) og Riza Durmisi (564) som de spillere med flest minutters Superliga-aktion i denne sæson.

Brøndby IF har benyttet sig af 21 spillere i løbet af de syv første Superligakampe. Det tilsvarende tal for F.C. København er 20 spillere.

BRØNDBY IF’S TOPSCORERLISTE (SUPERLIGAEN)
Simon Makienok – der nu er at finde i italienske Palermo – topper med tre Superligatræffere. Derudover har Elbasan Rashani, Fredrik Semb Berge, Ariel Núñez, Lebogang Phiri, Johan Elmander og Thomas Kahlenberg alle hver især scoret et Superligamål.

FORDELING AF SUPERLIGAMÅL
Brøndby IF scorer nærmest ikke i første halvleg i denne Superligasæson. Deres ni Superligamål er fordelt på et (11,1 %) i 1. halvleg og otte (88,9 %) i 2. halvleg. Defensiven i Brøndby IF har lukket otte mål ind, tre mål (37,5 %) er scoret før pausen mod fem (62,5 %) efter pausen.