Bashkim Kadrii før Dnipro: Vi skal ikke grave os ned

Bashkim Kadrii før Dnipro: Vi skal ikke grave os ned

F.C. Københavns nye offensivspiller, Bashkim Kadrii, glæder sig til morgendagens kamp i Kiev mod FC Dnipro Dnipropetrovsk, om end han forventer, at det bliver en overordentlig svær modstander.

- I min tid i OB har jeg været ude i den del af Europa og spille før, og det er altid utrolig svært at spille mod ukrainske hold. Ikke kun for os, men for de fleste hold, der besøger dem. De har nogle gode spillere – især på kanterne, som vi skal være meget opmærksomme på. Men vi har altså også en god trup, så vi skal ikke tage derned og grave os helt ned, selvom vi skal spille mod et helt anderledes mandskab, end det vi er vant til i Superligaen, siger Bashkim Kadrii, der tilføjer, at det ville være optimalt at holde nullet.
 
- Hvis vi formår at holde dem fra at score, så har vi fået et rigtig godt resultat. Men vi kan også klare os med mindre, hvis vi måske selv får en scoring med fra Kiev. Så kan vi forhåbentlig sætte tingene på plads, når vi kommer hjem i Telia Parken og skal spille, siger Bashkim Kadrii.

Kampen fløjtes i gang i morgen klokken 18.00 fra Olympiyskiy Stadion i Kiev.
 
>> Du kan købe billetter til hjemmekampen mod FC Dnipro i Telia Parken onsdag den 6. august kl. 20.00 her