Roony Bardghji

Vildt comeback sikrer 3-2-sejr i Derby

Løverne var to gange bagud i Derbyet i Brøndby, men vendte det i slutminutterne til 3-2-sejr på to mål af indskiftede Roony Bardghji.

Der var som altid en fantastisk kulisse omkring Derbyet, og de første 45 minutter havde hjemmeholdets fans mest at glæde sig over.

Brøndby dominerede langt det meste af spillet, og selv om vi kom lidt bedre med mod slutningen af halvlegen, så manglede vi energi og intensitet og skabte stort set ikke noget.

Havde det ikke været for flere store redninger af Kamil Grabara, så havde Brøndby også scoret flere mål end Josip Radosevics efter 25 minutter, da han med en kontrolleret flugter sparkede bolden ind fra kanten af feltet.

Efter pausen kom vi helt anderledes godt ud, og efter små ti minutter udlignede Diogo Goncalves, efter Elias Achouri stjal bolden fra Henrik Heggheim og spillede ham fri.

Vi fortsatte de gode takter, og midt i halvlegen var Diogo tæt på igen, men bolden snittede overkanten af overliggeren.

20 minutter før tid vendte kampen igen, da Ohi Omoijuanfo scorede til 2-1 på et af Brøndbys få angreb efter pausen.

Kampen bølgede nu frem og tilbage, og efter 84 minutter før tid udlignede Roony Bardghji - igen efter godt genpres, hvor Viktor Claesson stjal bolden fra Kevin Tshiembe, og Orri Óskarsson spillede Roony fri i feltet. Tre af de spillere, som var kommet ind i 2. halvleg i en kamp, hvor Diks og Jelert måtte udgå med skader.

Og i 89. minut fuldendte Roony vores vilde comeback, da han scorede igen - og dermed sikrede en 3-2-sejr i et helt forrygende Derby, som også betyder, at vi fastholder førstepladsen i 3F Superliga.

Tak til alle jer, der tog turen til Derby og hjalp med at bære drengene til sejr efter den svære 1. halvleg!