Remis mod Randers FC

Rodet og chancefattig 1. halvleg
Cornelius, der var tilbage efter to dages karantæne, fik en gratis mulighed efter få minutters spil, da Tamboura smed bolden væk i venstre side, og Corner fyrede af med venstre lidt uden for feltet, men hans flade afslutning var ikke hård nok til at overrumple Peter Friis Jensen i Randers-målet.

Ellers var der ikke mange chancer at berette om i den første halve times tid, hvor hjemmeholdet nok havde bolden en del, men slet ikke kunne få gang i det offensive spil. For mange afleveringer manglede præcision, og også nede på egen halvdel blev der smidt for mange bolde væk.

Det gav gæsterne ro til at spille deres eget spil, og det var langt bedre end placeringen under stregen indikerede. De satsede dog ikke alverden fremad i de første 45 minutter, og Mellberg og Stadsgaard havde godt fat i Djiby Fall, som kun en enkelt gang før pausen kom til en afslutning, som Wiland tog sig sikkert af.

Gíslason havde et godt, tørt hug fra distancen efter 25 minutter, som blev snittet på vejen, men stadig sad inden for Friis Jensens rækkevidde, men ellers var der langt mellem afslutningerne. Lidt efter den halve time appellerede Toutouh og holdkammeraterne kraftigt for straffe, da de mente, at hans hug fra ca. 20 meter blev blokeret med hånden i feltet, men Henning Jensen vinkede afværgende.

Herefter skulle man frem til halvlegens overtid, før det igen brændte lidt på i Randers-feltet – først kom Cornelius højest til et Remmer-indlæg fra højre, men fik ikke ordentligt træf, og umiddelbart efter fyrede Remmer selv et godt fladt hug af, som en forsvarer rettede af til hjørne. Men gæsterne nåede også lige en halvfarlig 4-mod-3-kontra, som endte med en Bjarnason-afslutning, som Stadsgaard fik blokeret.

Midtbane-diament efter pausen
Efter pausen kom TK på banen i stedet for Claudemir, og løverne gik over til at spille med ”diamant” på midten, hvor TK lå defensivt og Toutouh offensivt. Det gav efterhånden også mere gang i det fremadrettede spil, men det var dog randrusianerne, der fik de første gode muligheder.

Først da Kasper Fisker spillede 1-2 med Viktor Lundberg og sendte et hårdt, fladt skud af sted, men Wiland var lynhurtigt nede og holde skuddet. Og efter 55 minutter, da samme Fisker sendte et frispark ind foran, hvor Wiland mesterligt reddede fra nært hold i to omgange.

Fornemt solomål af Corner
Kort før uret rundede de 60 minutter fik hjemmeholdet sit første hjørne i kampen, og nu begyndte man efterhånden at få lagt et tungere tryk på gæsterne. Toutouh hamrede et godt skud lige over det ene målhjørne, men man skulle hen til det 67. minut, før der var gevinst.

Cornelius fik bolden lige uden for feltet helt ude i venstre side, og han satte og strøg på tværs i feltet forbi 4-5 Randers-spillere, indtil han til sidst havde frit skud og kunne udplacere Friis Jensen og bringe mestrene foran. Et regulært klassemål af Corner!

Godt et kvarter før tid manglede 22 års-fødselaren Vetokele lige det sidste i at nå frem til et godt indlæg fra Gíslason fra højre side, og bedst som man troede, at løverne var ved at lukke kampen, så slog gæsterne til. Kasper Fisker, der tidligere i halvlegen havde været på spil et par gange, fik bolden på kanten af feltet og overrumpede forsvaret og Wiland med en listig afslutning, der strøg fladt ind helt ude ved den fjerneste stolpe.

Randers kom godt tilbage i kampen
Københavnerne forsøgte at komme frem til et nyt føringsmål, men i stedet var det nær gået galt i den anden ende, da Jonas Kamper nærmest var helt alene igennem efter et boldtab på midten, men Braaten viste høj klasse ved at nå tilbage og tackle bolden fra ham, inden han fik afsluttet.

Resten af kampen blev en rodet og nervøs affære, hvor gæsterne skal roses for ikke bare at stille sig ned bagved forsvare sig, og det bidrog til at løverne aldrig for alvor fik lagt tryk på. Først i overtiden kom Corner frem til en udmærket hovedstødschance på et TK-indlæg, men headede lige over mål, og mere gav gæsterne væk, så det sluttede med en remis.

Holdet: Johan Wiland - Christoffer Remmer, Kris Stadsgaard, Olof Mellberg, Pierre Bengtsson - Rúrik Gíslason, Claudemir (46.: Thomas Kristensen), Thomas Delaney (66.: Daniel Braaten), Youssef Toutouh - Andreas Cornelius, Igor Vetokele (87.: Georg Margreitter)

Ikke benyttet: Kim Christensen, Lars Jacobsen, Christian Bolaños og Danny Amankwaa