AC Horsens sendt hjem med 5-0-nederlag

De danske mestre sejrede endnu engang på eget græs, og for gæsternes vedkommende var det tiende gang ud af ti mulige, at de måtte køre tomhændede hjem fra en Superliga-kamp herovre.

Santander åbnede scoringen, da han headede et fint Augustinsson-indlæg i netmaskerne, og inden den halve time øgede Peter Ankersen efter et fantastisk soloraid af Corner, der opfangede bolden midt på egen banehalvdel og førte den frem i Horsens-feltet.

Corner stod selv for halvlegens tredje og flotteste scoring. Efter Toutouh og Augustinsson havde kombineret fint på kanten, slog svenskeren endnu et smukt indlæg, som Corner brysttæmmede og dundrede op i nettaget.

Efter pausen dominerede vi fortsat og begyndte nu at skabe endnu flere chancer, men det kneb engang imellem med den sidste præcision i pasningerne. Men hvem tænker på det, når man til sidst vinder 5-0?

Santander bankede 4-0-målet ind direkte på frispark, og indskiftede Andrija Pavlovic lavede det sidste, da han efter et hjørne vendte rundt i feltet og sparkede bolden fladt ind mellem benene på AC Horsens-keeperen.