3-2-nederlag i Aarhus

Sæsonens sidste udekamp endte med den anden store skuffelse på stribe, da AGF trods en tidlig FCK-føring vandt 3-2 hjemme i Aarhus på et hattrick af Mads Emil Madsen i første halvleg. Dermed kan vi ikke længere forsvare DM-guldet fra i fjor.

Med resultatet bliver løverne på tredjepladsen i tabellen. Nu handler det om at undgå et nederlag i sidste spillerunde mod FCN i Parken på søndag, og i så fald venter der en ekstra kamp fredag den 31. maj i Parken mod vinderen af kvalifkationsspillet - enten Randers, Viborg eller Vejle. Vinderen af den eventuelle playoff-kamp tager en plads i næste sæsons UEFA Conference League.

Vi fik en fin start på kampen, da Orri Óskarsson headede et Elias Achouri-indlæg i nettet i 13. mål, men allerede to minutter efter udlignede Mads Emil Madsen.

Siden tog AGF mere og mere over, og kort før den halve time bragte Madsen dem foran. Vi var i lange perioder for passive og skabte ikke meget offensivt, men alligevel fik Elyounoussi og Óskarsson to store chancer til at udligne inden pausen.

I stedet for 2-2 fuldendte Mads Emil Madsen sit hattrick i tillægstiden og gav os et endnu sværere udgangspunkt for de sidste 45 minutter.

Her kom indskiftede Jordan Larsson, Orri Óskarsson og Mohamed Elyounoussi frem til store tilbud indledningsvist, men alle blev misbrugt. Heller ikke ligeledes indskiftede Diogo kunne passere en velspillende Bailey Peacock-Farrell i AGF-buret efter en lang fremlægning.

Først i det 80. minut kom reduceringen, da Orri flot bankede et langskud helt op i krydset. Men mere blev det ikke til.

Med nederlaget bliver vi stående på 58 point, mens Brøndby og FC Midtjylland har 62. FCN på fjerdepladsen har 57 point.