Zanka: Vi skal minimere vores fejl

Zanka: Vi skal minimere vores fejl

Søndag drager holdet til Haderslev, hvor SønderjyskE venter i Alka Superligaen. Vores forsvarer Mathias Zanka forventer en kamp mod et stærkt kollektiv: 

- Det bliver en klassisk SønderjyskE-kamp. En kamp, hvor vi møder et hold, som lever af deres kollektiv. Et hold, som helt sikkert på den måde vil gøre det svært for os, på det som ganske sikkert vil være en tør bane, siger Mathias Zanka, der samtidig ser tilbage på de første fire kampe i sæsonen, der alle har budt på sejr til Løverne. 

- Forhåbentlig kan vi bygge videre på vores gode start. Men alle kampe er desværre forskellige, så det tæller ikke rigtig. Men spillemæssigt skal vi blive endnu bedre, siger Zanka, der også mener, at der på det individuelle plan er plads til forbedringer set ud fra de fire kampe. 

- Mange af os – og jeg selv især – har haft en del individuelle fejl, som giver lidt uro i spillet. Og det vil vi gerne have væk. Når det er sket, så bliver det hele lidt mere stabilt. Derudover vil vi også gerne bygge lidt på offensivt, så vi kan få scoret nogle flere mål, slutter Zanka. 

Kampen fløjtes i gang i Haderslev kl. 16.00