Cornelius Olsson

U19 sejrede sikkert i Esbjerg

U19 tog i dag fat på et travlt forår i U19-ligaen, som byder på mange midtugekampe, og ude mod bundholdet Esbjerg blev det en sikker 6-1-sejr efter 3-0 ved pausen.

Hjemmeholdet var dog tæt på at komme tidligt foran, men snart satte vi os på spillet, og Roberto Risnæs bragte os foran i 8. minut, da han elegant styrede bolden ind fra nært hold - med hælen bagom støttebenet!

Kort efter øgede Oliver Højer i to forsøg, da han tog et godt løb i feltet, og han øgede også syv minutter før pausen i en halvleg, hvor vi kunne have ført endnu større.

Spænding blev der aldrig i 2. halvleg, hvor man bare sad og ventede på det fjerde målog et kvarter før tid headede anfører Cornelius Olsson en Højer-dødbold ind til 4-0, og seks minutter før tid øgede indskiftede Jonathan Moalem til 5-0.

Det virkede unødvendigt, at hjemmeholdet pyntede lidt på resultatet med et hovedstødsmål efter hjørne, men de havde dog også haft chancer i kampen til at komme på tavlen, så ufortjent var det ikke.

Og for en sikkerheds skyld tog vi det sidste stik, da Cornelius Olsson blev dobbelt målscorer i de døende sekunder med endnu et hovedstødsmål til slutcifrene 6-1.

På lørdag venter endnu en udekamp i Jylland, når drengene tager til Aarhus for at møde AGF - sammen med både U15 og U17.