Udmelding om Brøndbyfans til søndagens Derby

F.C. København har på baggrund af de seneste dages udmeldinger fra Brøndby IF og klubbens fans med opfordringer til boykot og tvivl om billetsalget, gentagne gange søgt en afklarende dialog om, hvordan problemstillingen ville kunne løses, herunder de problemstillinger, der har været nævnt i forhold til Brøndbyfansenes tifo-arbejde. 

Det har ikke været muligt at få et svar fra Brøndbys ledelse, sikkerhedschef eller SLO-team på de spørgsmål, og derfor sendte F.C. København fredag morgen en deadline til Brøndby på at komme med en klar tilbagemelding. 

Svaret fra Brøndby er, at de ikke ønsker et udebaneafsnit til kampen. Det har vi accepteret, og derfor vil der til søndagens kamp ikke være et udebaneafsnit i Telia Parken til kampen mellem F.C. København og Brøndby kl. 18.00. Vi synes, at det er en ærgerlig udgang på problematikken, da vi havde ønsket et Derby med stemning fra begge klubbers tilhængere. 

Vi vil nu tage stilling til, hvad vi gøre med det ledige afsnit. Der vil være nyt på FCK.DK, så snart, der er en afklaring.