F.C. København flytter hjemmekamp

På grund af Det Internationale Melodi Grand Prix i PARKEN i dagene 11. og 12.maj 2001, er F.C. København nødt til at flytte kampen mod Viborg søndag den 6. maj 2001. Kampen spilles på Brøndby Stadion.

- Når man har Danmarks bedste hjemmebane, er det en svær beslutning at skulle finde et alternativ. Kampen mod Viborg bliver formentlig uhyre vigtig for begge klubber, og vi ønsker naturligvis, at den bliver afviklet under de bedst mulige forhold. Vi har over 15.500 tilskuere i gennemsnit til vore hjemmekampe i Faxe Kondi Ligaen, og det har været magtpåliggende for os at finde en løsning, der giver alle vore mange fans en mulighed for at overvære kampen. Derfor var Brøndby Stadion reelt den eneste mulighed, siger administrerende direktør i F.C. København, Flemming Østergaard, der ikke har problemer med, at rivalerne fra Brøndby dermed opnår en ekstra indtægt i form af leje:

- Så små sko går FC København altså ikke i. Tværtimod mener jeg, at et fornuftigt samarbejde mellem de danske klubber er den eneste vej frem, hvis vi skal udvikle fodbolden positivt. Det er meget tilfredsstillende at konstatere, at Brøndby tænker lige så konstruktivt. I øvrigt er andre danske klubber velkomne i PARKEN, og så må vi også være indstillet på at være gæster hos vore kolleger. Endelig skal man jo ikke glemme, at det også har en positiv økonomisk effekt for FC København, at vi kan få plads til alle vore fans og samarbejdspartnere.