Kevin Diks

2-2 i Herning på Diks-straffe i 95. minut

Et straffesparksmål af Kevin Diks i femte tillægsminut sikrede 2-2 i et brag af en topkamp i Herning.

Vi fik en perfekt start på kampen, da Andreas Cornelius allerede i det 11. minut headede et Elias Achouri-indlæg i nettet.

Ti minutter senere kom hjemeholdet dog med, da Franculino styrede bolden ind bag Grabara.

Efter ti jævnbyrdige minutter, skruede vi for alvor op for blusset og skabte tre store chancer på seks minutter. Lössl reddede fra Lerager på målstregen, Cornelius headede på overliggeren, og Lerager skød forbi et næsten tomt mål.

I stedet gik midtjyderne til pausen med en 2-1-føring, da Dario Osorio fire minutter før pausen hamrede bolden op i krydset.

Efter pausen var det fortsat intenst, tæt og jævnbyrdigt, og spillet bølgede frem og tilbage med mange chancer i begge ender.

FC Midtjylland kunne have udbygget føringen med blandt andet to på træværket, men vi skabte også mange gode muligheder, og et kvarter før tid var vi direkte uheldige, da Lerager sendte bolden på indersiden af stolpen, hvorfra sprang lige hen i armene på Jonas Lössl.

Bedst som det trak op til vores tredje 1-2-nederlag i træk, så var der VAR-tjek på en situation i FCM-feltet, hvor Joel Andersson sparkede Lerager på læggen - og det udløste et straffespark, som Kevin Diks udnyttede til at sikre det ene point.

Dermed sluttede et brag af en topkamp med 2-2, og der er stadig syv runder tilbage af Mesterskabsspillet. De næste to søndage spiller vi hjemme mod Silkeborg kl. 16 og AGF kl. 18. Billetsalget er i fuld gang, og du finder ledige pladser her på billet.fck.dk.