Ulvene gæster Telia Parken

Facts om FC Midtjylland

Man kan ikke rigtig komme uden om, at FC Midtjylland har haft en rigtig fin sæson indtil videre. 16 Superligakampe har givet 40 point efter 13 sejre, en uafgjort og blot to nederlag (til AaB og FC Nordsjælland, begge på udebane). FC Midtjylland har vundet de seneste fire Superligakampe, og har hentet 22 ud af de seneste 24 mulige point.

Midtjyderne er ubesejrede i deres seneste otte Superligakampe, og da F.C. København er ubesejrede i de seneste ni Superligakampe, er der gode muligheder for et brag af en kamp søndag aften, et brag der meget gerne skal ende med tre point til F.C. København.

De eneste bump på vejen FC Midtjylland for FC Midtjylland i efteråret har været den mislykkede kvalifikation til UEFA Europa League (2-6 mod Panathinaikos) samt i torsdag, hvor FC Midtjylland på udebane tabte 0-3 til Esbjerg fB, og dermed måtte sige farvel til DBU Pokalen.

FC Midtjyllands Trup
Det midtjyske trænerteam har udtaget denne trup til søndagens kamp:
Lasse Heinze, Jim Larsen, Jakob Poulsen, Petter Andersson, Marcos Ureña, Jakob Haugaard, Jesper Lauridsen, Kristoffer Olsson, Marco Larsen, Patrick Banggaard, Pione Sisto, André Rømer, Paul Onuachu, Frederik Møller, Rilwan Hassan, Musefiu Ashiru, Izunna Uzochukwu og Sylvester Igboun

Målmanden Jakob Haugaard og forsvarsspilleren Jesper Lauridsen er de eneste spillere hos FC Midtjylland, der har spillet samtlige 16 Superligakampe fra start til slut. Pione Sisto har også spillet 16 Superligakampe, men det 19-årige talent er to gange startet ude og otte gange blevet udskiftet. Sylvester Igboun har afsonet en enkelt karantænedag, men er ellers blot 36 minutter fra at have fået maksimal spilletid i sine 15 Superligakampe.

FC Midtjylland har benyttet sig af 21 spillere i løbet af 16 første Superligakampe, hvilket er det samme antal spillere, som F.C. København har haft i spil.

FC Midtjylland har tre spillere i karantæne: Francis Dickoh, Kristian Bach Bak og Tim Sparv.

TOP-3, FCM’S Topscorerliste (Superligaen)
7 mål, Pione Sisto
7 mål, Sylvester Igboun
6 mål, Morten 'Duncan' Rasmussen

Midtjydernes 34 mål i denne Superligasæson er fordelt på 12 forskellige spillere.

Fordeling af Superligamål
FC Midtjylland har scoret 34 Superligamål. 12 mål er er scoret i 1. halvleg mens de resterende 22 mål er sat ind i kampens sidste 45 minutter. Tre af de 34 mål er scoret i det 90. minut. FC Midtjylland har lukket 15 Superligamål ind, og imponerende nok er blot et af dem er scoret før pausen.