Robin: Bliver bedre af konkurrence

F.C. København køber Robin Olsen

- Jeg er meget, meget glad. Det her er helt perfekt for mig, og jeg trives rigtigt godt i FCK, som har taget flot imod mig. Jeg vil altid gerne levere det perfekte på banen, men ved også godt, at det ikke er muligt og derfor er jeg også tilfreds med mit første halve år i klubben. Jeg er dog heller ikke i tvivl om, at jeg kan gøre det endnu bedre, og det vil jeg arbejde hårdt for, siger Robin Olsen om den nye aftale. 

 
Robin Olsen blev hentet til klubben, efter Stephan Andersen blev alvorligt skadet, og de skal sammen sikre højt niveau i FCK-målet i de kommende år: 
 
- Der skal altid være hård konkurrence om alle pladserne i en klub som F.C. København. Stephan Andersen, Kim Christensen, Thomas Kaminski og jeg presser hinanden hver dag på træningsbanen, men er også super gode kolleger. Jeg ser frem til at arbejde videre sammen med de andre dygtige målmænd i klubben, og så er det op til Ståle og trænerteamet at bestemme, hvem der står om søndagen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for det bliver mig, siger Robin Olsen.