Sponsorpodcast


F.C. Københavns partnerpodcast giver indblik i, hvordan F.C. København og andre brands arbejder med partnerskaber, og hvordan virksomheder kan få mest mulig værdi og udbytte af sit sportspartnerskab.

Kristian Kohn, Segafredo - årets sponsor 2018

Country manager Kristian Kohn fortæller om baggrunden for samt værdien af partnerskabet i F.C. København, og hvordan han bl.a. udnytter det til at netværke og komme i kontakt med nye potentielle kunder.

 


Alex Rasmussen om Leader's Week

FCK's sponsordirektør Alex Rasmussen fortæller om de mange indtryk han fik fra Leader's Week i London i oktober 2018. Ca. 3.000 deltagere fra klubber, organisationer og brands i hele verden var samlet til konference på Stamford Bridge for at tale og høre om cases og tendenser inden for bl.a. sports-marketing, sponsorater, aktivering, content, digital udvikling m.m.

 


Sophie Morris om sponsor-aktivering

På FCK's halvårlige sponsormøde i juni 2018 var Sophie Morris på podiet sammen med Alex Rasmussen og holdt oplæg om sponsor-aktivering, og bagefter uddybede hun nogle af sine tanker. Podcasten er på engelsk og rundes af med et kort resumé på dansk.

 


Intro til sponsorpodcast med Alex Rasmussen

Alex Rasmussen fortæller om sin salgsorganisation og hvordan F.C. København arbejder med salg og sponsorater - samt hvorfor og hvordan klubben vil stille viden og erfaringer til rådighed for andre. Ikke kun i fodboldverdenen, men bredt set inden for sport, kultur og events.

 


Sponsormøde december 2017

November 2017: FCK's halvårlige sponsormøde med oplæg fra samt dialog med repræsentanter fra klubbens ledelse og sportslige sektor.