Ugen der gik (uge 43)

SKOV-STIMEN & ANDRE SERIER
Det lykkedes ikke Robert Skov at sætte klubrekord i torsdags, hvor han ellers kunne have scoret for sjette kamp i træk. Til gengæld tangerede han søndag eftermiddag rekorden med at score i fem Superliga-kampe i træk - den deler han med Álvaro, Santander og Corner.

Hans to mål bidrog også til at holde liv i en anden stime: siden august 2009 har vi ikke tabt til AGF i nu 23 kampe.

Robert Skov

Vi fortsatte også stimen med at score i alle sæsonens Superliga-kampe, men der er stadig et stykke til rekorden på 23 fra juni til december 2005.

AGF-kampen var i øvrigt Falks kamp nr. 100 for FCK, så han skal hyldes til næste hjemmekamp, som først er den 25. november mod FC Midtjylland.

På "negativ-siden" noterede vi det første hjemme-nederlag i europæisk gruppespil siden den famøse Torino-kamp i december 2014... og Slavias sejr kun var deres anden i de seneste 23 europæiske udekampe.

WILLIAM PÅ BOGFORUM
To gange i løbet af fredagen blev William Kvist interviewet af DR's Andreas Kraul på Bogforum om hans bog "Jagten på frihed", som han også signerede bagefter.

Vi er i øvrigt ved at være klar med en ny udgave af vores podcast "Historietimen" med William, hvor der også kommer klip fra den Q&A, han tidligere lavede i Fanshoppen.

William Kvist og Andreas Kraul

U19-AAB 2-3
Efter U19 indledte sæsonen med to sejre og tre uafgjorte tabte de i lørdags for anden kamp i træk, da AaB rejste fra København med en 3-2-sejr. Ahmed Daghim bragte holdet foran efter 20 minutter, men nordjyderne udlignede inden pausen og var foran 3-1 efter en times spil. Mohamed Daramy reducerede fem minutter før tid. Mads Roerslev og Jonas Wind spillede med hele kampen.

Næste kamp er på fredag kl. 18 ude mod Vejle.

U17 var ikke i kamp og skal også til Vejle næste weekend - de spiller lørdag kl. 14.15.

B1903-RØNNE 4-1
03'erne vandt for anden uge i træk en stor sejr - sidst blev det 5-0 over Føroyar, og lørdag kom de ganske vist bagud hjemme mod Rønne, men endte med at slå bornholmerne 4-1 på mål af Gustav Holm (2), Oliver Ritter Schneider samt Christian Fritze.

Fredag aften går turen lidt ned ad Lyngbyvejen til Ryparken og en udekamp mod Prespa kl. 19.30.

HUSUM-KB 2-3
Fredag aften vandt KB for første gang i fire kampe, og det gik ud over Husum. Peter Rønning scorede de første to, og Sebastian Kaalund det tredje på straffe.

På lørdag spiller KB mod NB Bornholm kl. 15.30 hjemme på Frederiksberg Idrætspark.

OLDBOYS MÅTTE UD I STRAFFESPARK!
KB/FCK's ubesejrede Oldboys måtte lørdag eftermiddag ud i en nervepirrende straffesparks-konkurrence mod Stenløse for at sikre en plads i DM-finalen.

0-0 efter 2 x 35 minutter var ensbetydende med, at de gamle ben måtte slæbe sig hen til 11-meter pletten, hvor vi indledte med at brænde vores første forsøg.

Jesper Christiansen reddede dog Stenløses andet forsøg, og da begge hold scorede på de næste tre, stod det 3-3 inden holdenes sidste forsøg. Lars Jacobsen tog det store ansvar på sine brede skuldre og gik selvsikkert (men sikkert rasende) frem og hamrede bolden op i målhjørnet. Så SKULLE sjællænderne score på deres sidste - men Jesper reddede igen!

Finale-modstanderen bliver, som sædvanlig, AC Odense, der ikke havde de store problemer med at eliminere Mejrup GU i deres to semifinaler i "vest-kredsen". Efter 2-0 ude vandt fynboerne 4-2 hjemme i lørdags.

Mesterskabet afgøres på lørdag kl. 13 på AC Odenses hjemmebane Okson Park - og FCK.DK tager med og dækker "Old Classico-finalen".