Zeca og Vavro jubler

Ugen der gik (6/2019)

FLERE RYGNUMRE
På opfordring har vi udvidet oversigten over rygnumre gennem tiderne på fck.dk/rygnumre

Nederst på siden har vi nu oplistet U19-spillere med førsteholdskampe (på banen eller på bænken) med angivelse af deres rygnumre.


NR. 233
Ahmed Daghim blev vores Superliga-spiller nr. 233 gennem årene, da han fik de sidste ti minutter mod OB. Det afslører et hurtigt opslag på Nipserstat.

Mohamed Daramy, der også kom ind mod OB, fik jo sin Superliga-debut allerede mod AC Horsens i december, hvor vi også vandt 6-1...

Ahmed Daghim
Ahmed Daghims Superliga-debut. Foto: Lars Rønbøg, Getty Images"DET BLEV TRILLINGER"
Lars Rønbøg fra Getty Images har "skudt" mange fede fotos af Robert Skov - fremover vil vi gerne have undertekster til dem allesammen ;-)


KODRO-DEBUT MOD BARCELONA
Kenan Kodro fik søndag aften debut for Athletic Club, da han blev indskiftet i sidste minut af den ordinære spilletid i 0-0-kampen hjemme mod Barcelona. Bl.a. på grund af et rødt kort i tillægstiden til en klubkammerat, fik Kenan i praksis 7-8 minutter på banen.

Kenan Kodro
Kenan fejrer sit hattrick mod Stjarnan i Europa League. Foto: Lars Rønbøg, Getty Images

 

KACANIKLIC TIL HAMMARBY
Alexander Kacanilkic, som vi lejede i Fulham i efteråret 2014, er nu vendt hjem til Sverige, hvor han har skrevet en 3-årig kontrakt med Hammarby.

Den nu 27-årige offensivspiller kom oprindeligt fra Helsingborgs IF, da han som 16-årig rejste til Liverpool, hvorfra turen gik videre til London. De seneste to sæsoner har han spillet i Nantes.

Alexander Kacaniklic
Kacaniklic i FCK-trøjen i 2014. Foto: Lars Rønbøg, Getty Images

 

U19 VANDT IGEN
U19 fortsætter de fine træningsresultater, da de i onsdags vandt 2-1 over Malmö FF på to mål af Muamer Brajanac, der også kom på banen i 2. halvleg af mandagens reserveligakamp mod AC Horsens. På lørdag kl. 12 tester U19 formen mod Næstved.

Muamer Brajanac
Muamer afslutter i reserveliga-kampen mod AC Horsens. Foto: FCK.DK


Den 19-årige centerforsvarer Niklas Vesterlund har efter hjemkomsten fra træningslejren i Dubai skrevet en 3-årig kontrakt med Trelleborgs FF, der rykkede ud af Allsvenskan sidste år og nu spiller i Superettan. Niklas fik sin første kamp i weekenden, da TFF slog Nykøbing FC 2-1 i en træningskamp.

- Det er selvfølgelig lidt svært at forlade København efter mange år, men jeg vil gerne prøve noget nyt i min fodboldkarriere. Jeg har kendt til Trelleborgs interesse, og jeg har også været ovre og træne med, og det føles godt at sætte min signatur på kontrakten. Jeg vil begynde et nyt kapitel, og det tror jeg, jeg kan gøre i Trelleborg, siger Niklas til klubbens hjemmeside.

Niklas Vesterlund
Niklas scorer på et flyvende hovedstød under træningslejren i Dubai. Foto: FCK.DK

Niklas kom til FCK's Talentafdeling fra Vanløse i 2013 og fik officiel debut, da han startede inde i efterårets pokalkamp i Viby.

Vi ønsker held og lykke hinsidan!