Amin Chiakha fejrer et af sine tre U17-mål mod Vejle

Ugen der gik (39/2022)

U19-SEJR I VEJLE
Alfred Johansson fik en sejr i sin første kamp som ny U19-cheftræner, da holdet lørdag eftermiddag vandt 4-2 i Vejle efter 2-1 ved pausen. Både Emil Møller og Emil Højlund var klar igen efter korte skader og spillede de første 45 minutter.

85.: 2-4 Thomas Jørgensen

Andreas Dithmer - Emil Møller (46.: Cornelius Olsson), Jacob Perelman, Aksel Halsgaard, William Kaastrup (58.: Ethan Amundsen-Day) - Oscar Højlund (70.: Tamas Szücs), William Clem, Thomas Jørgensen - Emil Rohd (61.: Emil Thor), Emil Højlund (46.: Alexander Illum Simmelhack), Noah Sahsah

Onsdag kl. 14 venter Manchester City på udebane i Youth League, og på lørdag kl. 12.00 er der hjemmekamp i U19-ligaen mod SønderjyskE.

STORSEJR TIL U17
Også Martin Vingaard tog fra Vejle med en trænerdebut-sejr, da U17 bankede vejlenserne 7-0 efter 4-0 ved pausen.

Amin Chiakha (artikelbilledet) scorede tre gange før pausen, men det "ægte" hattrick blev afbrudt af et jysk selvmål, da en forsvarer styrede et indlæg fra Hunor Vajk Németh i eget net.

Efter pausen scorede Galdur Gudmundsson to gange, inden Victor Froholdt scorede det syvende og sidste mål.

U17 har fortsat maximumpoint efter syv runder - og en målscore på 34-4.

U15 TABTE
U15 led sæsonens første nederlag, da de tabte 2-3 i Vejle. Drengene vendte ellers 0-1 til 2-1 på et selvmål og et mål af Mikkel Kupijbida, men vejlenserne svarede igen med to mål i de sidste 20 minutter.

FØRSTE B1903-SEJR
Efter fire uafgjorte og tre nederlag i Københavnsserien fik B1903 sin første sejr i lørdags, da Frem 2 blev besejret 1-0 i en "vandkamp" på Lyngbyvejens anlæg. Kampens enlige mål blev sat ind af Jonas Sjøstrøm otte minutter efter pausen.

03'erne møder Hvidovre på udebane tirsdag kl. 19.30 og har hjemmekamp mod Union på lørdag kl. 14.

B1903 jubler efter sejren mod Frem
Jubel i B1903-lejren efter 1-0-sejren over Frem. Foto: b1903.dk

KB HØSTER POINT
KB fik point i Serie 2 for fjerde kamp i træk, da de søndag slog CBS Sport 2 med 1-0. I onsdags blev det 1-1 ude mod Skjold 2, og sidste weekend slog KB HB 2 med 3-0 hjemme. Dermed følger KB med i toppen og er kun tre point fra førstepladsen, inden de søndag kl. 16 tager imod Fremad Valby 2.

OLDBOYS-SEJR
KB/FCK's Oldboys vandt for en uge siden 2-0 over Stenløse BK på mål af Bjarke Vind og Kim Palm - bl.a. med Michael Gravgaard i aktion igen sammen med bl.a. Martin Vingaard og William Kvist.

William havde denne kommentar i går aftes, da vi spurgte, om han kan spille i Manchester, hvis både Zeca og Falk er skadede: "Har du ikke set vores oldboyskampe i år?"