Ugen der gik (37/2019)

U19-AAB 2-0
Efter sejr over AGF og nederlag til OB hentede U19 endnu en sejr i lørdags, da AaB blev besejret 2-0 på mål efter pausen af Alexander Hjælmhof og William Bøving.

Næste kamp er først den 28. september, når FC Midtjylland besøger Nummer 10.


U17-AAB 4-0
Også U17 hentede sæsonens anden sejr, men det var deres femte kamp i sæsonen efter en sejr, to uafgjorte og et nederlag. Rasmus Højlund (2), Mattias Jakobsen og Christopher Dommer sørgede for de fire mål.


B1903 MISSEDE FØRSTEPLADSEN
Med en sejr i lørdagens hjemmekamp mod Husum kunne B1903 have overtaget førstepladsen i Københavnsserien, men gæsterne førte både 2-0 og 4-2 og endte med en 4-3-sejr, så de nu ligger nr. 1 i stedet. Johan Møllenbach Bendixen scorede to for 03'erne, og Mert Can Dogusoy et enkelt.

På lørdag kl. 15 får B1903 besøg af PI Fodbold (Politiet) på klubanlægget på Lyngbyvej.


KB I DEN TUNGE ENDE
KB er røget ned i den tunge ende af Københavnsserien med blot fem point for seks kampe. Lørdag blev det et 0-4-nederlag til PI Fodbold i Valby, og KB har nu allerede lukket 21 mål i sæsonen. Til gengæld er anfører Jonathan Grumme delt topscorer med 7 mål, inden KB på lørdag møder Rønne IK på udebane.


OLDBOYS-LYNGBY 4-0
De gamle drenge hentede også en 4-0-sejr, og det gik ud over Lyngby efter scoringer af Lasse Lauth (2), Thorkild Nielsen og Mikkel Vittrup. Det var i øvrigt dejligt at se, at Daniel Jensen var tilbage på banen efter den alvorlige akillesskade, han fik i efteråret.

Med fire runder igen har Oldboys otte point op til topholdet Hvidovre, så det bliver næppe til noget DM-slutspil denne sæson, medmindre der virkelig sker mirakler.

Til gengæld er Oldboys videre i pokalen efter i torsdags at have slået naboerne fra FA2000 med 3-0.