William Kaastrup, Orri Óskarsson, Hákon Arnar Haraldssson, Daniel Haarbo og Fisnik Isaki

Ugen der gik (34/2021)

TILBAGE EFTER TO LANGE ÅR
Efter syv Superliga-runder af 2019/20-sæsonen lå vi nummer 1 efter syv sejre i træk og med to point ned til FC Midtjylland. Siden tabte vi i Aalborg og har ikke ligget nummer 1 før nu, hvor der også er spillet syv runder.

Sejren i Vejle var vores syvende i træk i 3F Superliga og Europa, og vi skal tilbage til foråret 2019 for at finde en bedre stime på otte sejre i træk, som kulminerede med at vi sikrede guldet definitivt mod Brøndby den 5. maj: h Hobro 3-1, h Esbjerg 2-0, u OB 1-0, u Brøndby 2-1, h FCM 3-0, u FCN 3-0, h OB 4-0, h Brøndby 3-2.

Vores gode ven, Kristian Hougaard (@kghougaard på twitter) har også spottet, at vi i år har den bedste sæsonstart nogensinde med 10 sejre, 3 uafgjorte og en målscore på 38-10. Den hidtil bedste var i 1997/98, hvor vi også havde 10-3-0 men "kun" en målscore på 35-14.

4-0 i Vejle betød også, at vi for anden gang denne sæson har holdt målet rent tre gange på en uge: Silkeborg 0-0, Torpedo 5-0, OB 2-0 og senest SønderjyskE 2-0, Sivasspor 5-0 og Vejle 5-0. Dermed har vi allerede haft lige så mange clean sheet som i hele sidste sæson.

Spillerne jubler efter kampen

U19-SØNDERJYSKE 9-3
Der var kun spillet ca. 70 sekunder i lørdags, da Daniel Haarbo bragte U19 foran mod SønderjyskE - og tre minutter senere fordoblede han sin og holdets målscore. Den centrale midt blev dermed topscorer for fjerde kamp i træk - to gange i de sidste træningskampe samt i sæsonpremierens 7-0-sejr i Lyngby!

Daniel Haarbo
Daniel Haarbo scorer sit andet mål på fire minutter. Foto. Torkil Fosdal, FCK.DK

Midt i halvlegen øgede Elias Jelert og Roony Bardghji til 4-0 efter gode gennembrud, inden gæsterne på tre minutter scorede to gange efter hjørnespark.

Roony Bardghji og Elias Jelert
Roony Bardghji og Elias Jelert. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Der blev dog aldrig spænding, for vi var simpelthen en klasse bedre, og det kom også til udtryk efter pausen. Hákon Arnar Haraldsson øgede til 5-2, og indskiftede Emil Højlund scorede to gange på to minutter til 7-2.

Emil Højlund
Emil Højlund - to mål på to minutter. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

SønderjyskE reducerede ti minutter før tid, men uheldigvis fløjtede dommeren kort forinden for frispark. Men retfærdigheden skete fyldest, da de i stedet hamrede dødbolden op i det ene målhjørne.

I de sidste ti minutter blev Orri Óskarsson vores tredje dobbelte, så slutcifrene blev 9-3.

Orri Oskarsson
Orri Óskarsson blev den tredje dobbelte målscorer. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Flere af målene blev sat ind af rene foræringer af sønderjyderne, men der var også mange fine opspil og assists. Roony og Orri havde også tre forsøg på stolperne i 2. halvleg, og vores stærke årgang - måske den stærkeste nogensinde - kunne let have scoret både 10 og 12 gange denne regnfulde eftermiddag på KB's bane 1.

28. august, kl. 12.00: FCK U19-SØNDERJYSKE U19 9-3 (4-2)
92.: 9-3 Orri Oskarsson

Holdet: Johan Guadagno, Elias Jelert, Mattias Jakobsen, Valdemar Lund, William Kaastrup, William Clem, Daniel Haarbo, Hákon Arnar Haraldsson, Roony Bardghji, Orri Óskarsson og Fisnik Isaki.

Ind fra bænken kom Emil Møller, Jeppe Corfitzen, Emil Højlund og Jeffrey Adjei-Broni.

U17-SØNDERJYSKE 5-0
Efter U19's knusende sejr var det U17's tur ovre på kunstbanerne, hvor der gik en lille halv time, før vi fik hul på bylden, da Thomas Jørgensen og Oliver Højer scorede med få minutters mellemrum.

U17 jubel over en scoring
Gustav Aagaard og de to første målscorere, Oliver Højer og Thomas Jørgensen. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

I de sidste 20 minutter af kampen scorede Mikkel Søfeldt to gange, inden indskiftede Noah Donovan Sahsah slog sejren fast efter flere gange at have været tæt på, efter han kom på banen ti minutter efter pausen.

Mikkel Søfeldt
Mikkel Søfeldt øgede til 3-0 og 4-0. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Noah Donovan Sahsah
Noah Donovan Sahsah jubler sammen med Mikkel Søfeldt efter 5-0-målet. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

28. august, kl. 14.00: FCK U17-SØNDERJYSKE U17 5-0 (2-0)
28.: 1-0 Thomas Jørgensen
31.: 2-0 Oliver Højer
70.: 3-0 Mikkel Søfeldt
76.: 4-0 Mikkel Sølfeldt
88.: 5-0 Noah Donovan Sahsah

U15-SØNDERJYSKE 6-1
Også U15 tog imod SønderjyskE i lørdags og bidrog med en 6-1-sejr til, at lørdagens samlede U-regnskab blev 20-4 i vores favør. Roberto Risnæs scorede før pausen, og i 2. halvleg scorede Hunor Vajk Németh, Bertram Østergaard, Jonathan Moalem og Sashwat Rana, og desuden fik vi et sønderjysk selvmål.

KOMMENDE U-KAMPE
Vores U19, U17 og U15 skal først i kamp igen lørdag den 11. september, hvor de alle skal til Horsens. De kommende uger er 15 talentspillere afsted med danske, svenske, norske og islandske ungdomslandshold - se overblikket her.

B1903 FIK SIN FØRSTE SEJR I DS
Efter tre nederlag i træk fik 03'erne i torsdags den første sejr i Danmarksserien, da de slog Herstedøster IC 3-2 på udebane. Oliver Hallgren bragte 03'erne foran, men hjemmeholdet kom foran 2-1 før pausen. Mål af Christian Fritze og Søren Bech Jensen vendte dog slaget til vores moderklubs fordel.

På lørdag gælder det Solrød FC kl. 14.00 hjemme på klubanlægget på Lyngbyvej.