Ugen der gik (33/2020)

FØRSTE POLAK
Med købet af Kamil Wilczek får vi for første gang en polsk spiller i førsteholdstruppen. Det tætteste vi har været er Piotr Haren, der har polske forældre, hvilket han bl.a. fortalte om i "Ring til et rygnummer", som du kan genhøre her.

Der er dog stadig en del lande i Europa (for slet ikke at tale om resten af verden), som vi ikke har haft spillere fra, bl.a. Italien, Portugal (hvis Zeca "kun" tæller som græker), Schweiz, Luxembourg, Skotland, Nordirland, Rusland, Ukraine, Tyrkiet, Bulgarien, Rumænien, Bulgarien m.fl.

Papagiannopoulos er i øvrigt den første FCK'er, der skifter til AIK - og blot den tredje, der skifter til en Stockholmklub efter Julian Kristoffersen i 2017 og Erik Johansson i 2018.


HAM-KAM I PROBLEMER
Vores udlejede U19-spiller, Ahmed Daghim, har fået en svær start på sit lejeophold i Ham-Kam. Efter coronapausen ligger Ham-Kam sidst i Obos Ligaen med fire point for ti kampe og er det eneste hold i de øverste divisioner, som endnu ikke har vundet.

Et par dage efter vores Unitedkamp var Ståle i øvrigt på besøg i klubben, hvor han søn også spiller, og hvor han og et par andre hver har investeret "nogle hundrede tusinde kroner" de seneste 4-5 år, fortalte han til norsk TV2.
 

SILBERBAUER TIL FCM's AKADEMI
Michael Silberbauer stoppede i efteråret som cheftræner i Pacific FC, og for nylig vendte han og familien tilbage til Danmark, hvor han gik i gang med at se sig om efter et nyt trænerjob. Det har han nu fundet i FC Midtjylland, hvor han skal være akademitræner med primært fokus på U19-holdet.

Michael Silberbauer


 

U19-LYNGBY 4-0
U19 lagde stærkt ud i den nye sæson ved at slå Lyngby 4-0 på hjemmebane i lørdags på mål af William Bøving, Victor Kristiansen, Jacob Haahr og Ali Almosawe på straffe. Jacob Haahr var skadet det meste af foråret, men fejrede altså sit comeback med en scoring. Lyngby stillede i øvrigt de to eks-FCK'ere, Andreas Kirkeby og Lucas Ørneborg, med på holdet.

På lørdag kl. 13.00 spiller U19 mod på Right to Dream Park mod FC Nordsjælland, som endnu ikke har været i kamp denne sæson.


U17-LYNGBY 5-2
Også U17 kom flyvende fra start med en sikker 5-2-sejr på mål af to mål Jeffrey Adjei-broni og Roony Bardghji samt et enkelt af Emil Rohd.

Også U17 skal til Farum på lørdag og spiller kl. 15.30.


B1903-SKJOLD 1-1
B1903 indledte den nye sæson i Københavnsserien med at spille 1-1 mod Skjold, hvilket var et møde mellem sidste sæsons nr. 3 og 2. Johannes Asp bragte 03'erne foran lige efter pausen, men Skjold udlignede midt i 2. halvleg.

Fredag kl. 18.00 spiller B1903 i Valby Idrætspark mod PI Fodbold.
 

RIK-KB 1-0
KB led et smalt nederlag i Rønne på en scoring i slutningen af 1. halvleg. KB havde chancer til udligning efter pausen, inden RIK tog over igen med et par forsøg på træværket, og bornholmerne viste igen, at de er svære at hamle op med på hjemmebane.

Lørdag kl. 12.00 skal KB møde Dragør på udebane.

>> Highlights fra TV2 Bornholm


VINGAARD-DEBUT I OLDBOYSSEJR
Martin Vingaard debuterede for KB/FCK's Old Boys, som mandag aften vandt 4-3 ude over Fredensborg. Også Hjalte var på med denne gang, og det samme var Talentafdelingens fysiske træner, Bjørn Vidar.