Ugen der gik (33/2019)

SELVMÅL I RANDERS
Jonas Wind fik ikke målet i Randers. Efter nærmere gennemgang af tv-billeder, har Divisionsforeningen ændret det til et selvmål af Mathias Nielsen, da man vurderer, at Jonas' hovedstød ellers ikke var gået i mål.

Divisionsforeningen oplyser også, at disse revurderinger af tvivlsomme situationer blot er en service overfor 3F Superligaens interessenter, og at man ikke tager ansvaret for, hvordan bookmakere mv udpeger målscorere.

Vi fulgte i første omgang dommerrapporten, men følger selvfølgelig Divisionsforeningens vurdering og har ændret kampfakta på fck.dk.

 

TOUTOUH UDLEJET TIL STABÆK
AGF har i dag udlejet Youssef Toutouh til Stabæk Fotball resten af efteråret, dvs indtil den norske sæson er slut.

Stabæk kæmper igen i år for at holde sig fri af nedrykningspladserne, men har kontakt med et stort og bredt midterfelt. Youssef har slet ikke været i AGF-truppen denne sæson og er næppe klar til debut allerede på lørdag, når Stabæk møder Rosenborg.

Youssef Toutouh

 

"MOS" TIL SARPSBORG 08
Mustafa "Mos" Abdellaoue (31) er skiftet fra Strømsgodset til Sarpsborg 08 på kontrakt til sommeren 2021.

"Mos" scorede 15 ligamål og 7 pokalmål sidste sæson, hvor Godset nåede pokalfinalen, men denne sæson har han kæmpet den del med skader.

"Mos" spillede i FCK fra januar 2012 - hvor vi hentede ham i Vålerenga - til sommeren 2014, hvor vi solgte ham til Aalesund efter blot 19 kampe i den hvide trøje. Undervejs var han dog udlejet til både Vålerenga og OB. Efter tre et halvt år i Aalesund, skiftede han til Godset i vinteren 2018.

"Mos" fejrer sit femte og sidste FCK-mål, som han lavede mod AaB i 2012. Foto: Getty Images

 


HENRIK BELLMAN UDLEJET TIL LEVANGER
Vores tidligere U19-spiller, Henrik Bellman (20), skiftede sidste år til Östersunds IF, hvor han i foråret fik et par indhop i Allsvenskan. Nu er han udlejet til den norske 2. divisionsklub Levanger FK resten af efteråret.
 

U19 I OTTEN CUP
Som vi omtalte på sociale medier i weekenden var U19 til den stærkt besatte Otten Cup i Eindhoven. Fredag blev det et klart 0-4-nederlag til stærke Barcelona, og lørdag spillede drengene 1-1 med PSV og slog mexicanske Chivas 4-1.

Mohamed Daramy fløj til Holland lørdag formiddag, for som Ståle sagde til Canal 9 efter Randerskampen fredag aften, skulle han spille U19 for at tanke lidt selvtillid, og den plan lykkedes vist fint!

Han spillede ikke mod PSV, men scorede to gange mod Chivas og lagde op til de to øvrige mål fra anfører Ludvig Henriksen samt Andreas Kirkeby, der også scorede målet mod PSV.

Resultaterne var tæt på at sikre en 2. plads i gruppen, hvis ikke PSV havde slået Barcelona 1-0 på et mål langt i tillægstiden. I stedet spillede U19 søndag om 5.-6. pladsen og slog Anderlecht 3-2 på endnu to mål af Daramy samt et af Kirkeby på straffe begået mod ham selv.

Andreas Kirkeby
Andreas Kirkeby scorer på straffe mod Anderlecht. Foto: Otten Cup


U16-LANDSHOLDET (ÅRGANG 2004)
Talentafdelingens Jacob Perelman og Silas Andersen startede inde, da Danmark søndag tabte en venskabskamp 0-2 til England. Silas spillede hele kampen på midtbanen, mens Jacob blev udskiftet fra sin højre back-plads efter en times tid.

U16-landsholdet
Jacob Perelman #6 og Silas Andersen #8. Foto: DBU


Tirsdag møder U16-landsholdet Irland, og den kamp spilles - som den første - i England.


B1903-RØNNE IK 4-2
03'erne kom godt fra land i Københavnsserien, selv om de smed en tidlig 1-0-føring og var bagud 1-2 ved pausen. Men tre scoringer i 2. halvleg sikrede tre point til kontoen. Christian Fritze scorede 2 mål, Marco Elver Hageøs et enkelt, mens det sidste var et bornholmsk selvmål.

Onsdag kl. 18.45 tager B1903 imod Skjold på klubanlægget på Lyngbyvej.
 

KB-NB BORNHOLM 2-2
KB havde også bornholmsk modstand i sæsonpremieren og var bagud både 0-1 og 1-2, men kom også godt igen og fik det ene point takket være mål af Peter Pommergård Lind (den ene af fire debutanter) og Jonathan Grumme.

Allerede onsdag venter DS-nedrykkerne fra Kastrup Boldklub på udebane kl. 18.45, og lørdag kl. 16.15 er der lokalopgør mod FB i Frederiksberg Idrætspark.


KNEBEN OLDBOYS-SEJR
KB/FCK's oldboys vandt en kneben 2-1-sejr over Union forrige mandag. Clement Cliford scorede det første, og cheftræner Lasse Lund Larsen sikrede sejren med et sent sejrsmål.