Træning i Telia Parken

Ugen der gik (31/2020)

CORNER-COMEBACK MED 12. SCORING
Andreas Cornelius var tilbage hos Parma efter fire kampes skadefravær og fejrede det med en scoring i weekendens 4-3-sejr over Lecce. Han er den første dansker, der har scoret 12 Serie A-mål siden Jon Dahl i 2003/04.

Nederlaget sendte Lecce ned, mens Peter Ankersen og Genoa klarede frisag ved for en sikkerheds skyld selv at vinde 3-0 over Verona. Jesse Joronens Brescia har længe været dømt til nedrykning efter blot to sejre i 21 kampe siden årsskiftet.

Andreas Cornelius
Andreas CorneliusCorner tiljubles efter sit mål mod Lecce i weekenden. Foto: Maurizio Lagana, Getty Images.


BISGAARD U17-TRÆNER I VEJLE
Morten Bisgaard (46) er ny U17-træner i Vejle Boldklub, som han i forvejen var tilknyttet som analytiker og transitionstræner mellem A-truppen og ungdomsafdelingen.

"Netop U17-årgangen er en aldersgruppe, jeg har arbejdet med på Oure Idrætsefterskole og på Hjemly, ligesom jeg i en årrække var assistenttræner på U17-landsholdet, så på den måde føler jeg mig godt klædt på til arbejdet med talenterne," siger Bisgaard til klubbens hjemmeside.

Morten Bisgaard spillede 98 FCK-kampe fra 2001 til 2004, og han kom til klubben som en del af et forlig med hans hidtidige klub, Udinese, som havde hentet Roy Hodgson som cheftræner, selv om han var på kontrakt i FCK.

Morten Bisgaard i duel med Kim Daugaard
Morten Bisgaard i duel med Kim Daugaard. Foto: Lars Rønbøg, Getty Images


NICOLAS NARTEY TIL SANDHAUSEN
Vores tidligere midtbanespiller i Talentafdelingen udlejes næste sæson fra VfB Stuttgart til SV Sandhausen. Vi solgte Nartey til FC Köln i begyndelsen af 2017, men efter de rykkede ned, så skiftede han i 2019 til Stuttgart, som igen lejede han ud til Hansa Rostock. Nu går turen altså videre til Sandhausen, hvor Rúrik Gíslason stoppede i sommer.

HEL KAMP OG HOLSE-MÅL
Carlo Holse spillede i weekenden sin første hele kamp for Rosenborg og kvitterede ved at score sit andet mål for klubben, som dog tabte 1-2 til Odds BK.

Ahmed Daghim i HamKam har ikke fået den bedste start og ligger sidst i OOS Ligaen, selv om de har spillet uafgjort de to seneste kampe efter fem nederlag i træk. Ahmed har måttet se til fra bænken i de seneste kampe.

SVENSSON-SUCCES I ØSTRIG
Bo Svensson, der cheftræner for Liefering - RB Salzburgs "farmerklub" i den østrigske 2. Bundesliga - sluttede sæsonen stærkt af med syv sejre og en uafgjort i de sidste otte runder, hvilket rakte til en flot 3. plads for hans unge talenthold. Der var dog 11 point op til Ried og Klagenfurt på de to øverste pladser.

Liefering var indtil sidste runde også det mest scorende hold, men selv om de sluttede af med en 3-0-sejr, så vandt Ried hele 9-0 og endte dermed på 73 scorede mål ligesom Liefering.

Bo Svensson
Bo Svensson har succes i Østrig. Foto: Franz Kirchmayr/SEPA.Media


BITTER PILLE FOR RIEMER & CO.
Det er næppe undgået manges opmærksomhed, at bl.a. tre eks-FCK'ere kunne være rykket op i Premier League, men assistenttræner Brian Riemer samt Mads Roerslev og Luka Racic tabte mandag aften den afgørende playoff-finale 1-2 til Fulham og bliver dermed i Championship.