FCK's reservehold i august 2010

Ugen der gik (29/2019)

HISTORIEN BAG ARTIKELBILLEDET
Inspireret af en række eks-FCK'eres klubskifte i ugen der gik - jf. senere - gravede vi dybt i arkiverne og stødte på et billede fra en reserveligakamp mod AB i august 2010, hvor tre af de involverede deltog: Corner, Remmer og Zohore.

For nostalgiens skyld var hele holdet ved den lejlighed:
 
1 Kim Christensen – 29 Danni Jensen, 12 Peter Larsson (anf.), 26 Thobias Skovgaard (61.: 32 Lasse Lindbjerg), 19 Bryan Oviedo – 24 Christoffer Remmer (46.: 36 Haydar Said), 28 Saban Özdogan, 27 Thomas Delaney (46.: 35 Nicolai Vimtrup), 22 Daniel Lindsten (69.: 33 Andreas Baes) – 18 Kenneth Zohore, 23 Andreas Cornelius (46.: 34 Morten Thomsen).

Ikke benyttet: 41 Jakob Busk og 30 Mikael Vukicevic

Vores reserver vandt i øvrigt 2-0 på mål af Morten Thomsen og Zohore.

 

FCK CAMP - OGSÅ FOR TRÆNERTALENTER
Mens Superligaholdet var i Østrig deltog 350 børn på FCK Camp i uge 27 og 28 hos KB, B1903 samt i Gladsaxe hos Gladsaxe-Hero og Bytoften.

Det fik bl.a. fin omtale i Gladsaxe Bladet - se her.

Fun fact: i juni fortalte vi, at Jacob Neestrup startede sin trænerkarriere på FCK Camp, men også hans afløser, Stefan Madsen, havde sine i KB/FCK på FCK Camp i sommeren 2014.

Assistenttræner Stefan Madsen
Assistenttræner Stefan Madsen. Foto: FCK.DK



BOLD I BYEN "PROJEKT P" FORTSÆTTER I EFTERÅRET
Efter et succesfuldt forår fortsætter vi med "Projekt P" i efteråret - et træningstilbud for piger i alderen 12-16 år, som for vores vedkommende er forankret under Bold I Byen.

>> FCK.DK om Projekt P i marts 2019

>> Sidste nyt om Projekt P på dbukoebenhavn.dk
 

CORNER TIL PARMA
Andreas Cornelius skrev i ugen der gik en 5-årig kontrakt med Parma Calcio og bliver således i Italien, hvor han var ejet af Atalanta B.C., men udlejet til Bordeaux en stor del af sidste sæson. Parma rykkede sidste år op i Serie A og sluttede nr. 14.

Ugen der gik-redaktionen tog højde for handlen allerede sidste år, da vi skulle møde Atalanta, så vi besøgte klubbens hjemmebane, Il Tardini, for at tage et par billeder til denne artikel - og dagen inden kampen Atalanta-kampen lånte spillerne i øvrigt Parmas klubanlæg til træningen, da vi ikke måtte bruge kampbanen i Reggio Emilia.

Il Tardini, Parma
Parmas hjemmebane, Il Tardini. Foto: FCK.DK


REMMER TIL WESTERLO
Christoffer Remmer har længe vidst, at han skulle videre, når kontrakten med Molde FK udløb denne sommer, og han har i stedet skrevet en 3-årig kontrakt med KVC Westerlo i den næstbedste belgiske liga. Byen ligger i Flandern nogenlunde lige mellem Bruxelles og den hollandske grænse.

Christoffer Remmer
Christoffer Remmer bliver fotobombet, da han vil tage en hår-selfie... Foto: Getty Images


Remmer var tre år i Molde og nåede 75 kampe for klubben, men i den seneste sæson fik han kun tre kampe i Eliteserien og tre pokalkampe - men nåede i maj at score sit eneste mål i Molde-trøjen i en pokalkamp mod Sunndal.

I Westerlo bliver han bl.a. klubkammerat med Igor Vetokele, som den belgiske klub hentede tidligere på sommeren. De må dog, ligesom Corner i Parma, vænne sig til at spille en hel del i gult...


ZOHORE TIL WEST BROMWICH
Kenneth Zohore har forladt Cardiff og skrevet en 4-årig kontrakt West Bromwich. Zohore scorede 24 mål i 96 kampe for waliserne, efter de hentede ham i belgiske Kortrijk for tre år siden.


JEPPE BRANDRUP TIL GRÆSRØDDERNE
Efter mange år i Lyngby Boldklub stoppede Jeppe Brandrup sidste efterår, og Mads Laudrup har fortalt "Ugen der gik", at Brandrup nu har meldt sig ind i Græsrødderne FC, der i forvejen også tæller eks-FCK'eren Carsten Fredgaard. Græsrødderne rykkede i foråret op i Københavnsserien, hvor de tørner ud mod bl.a. B1903 og KB.


ANTON HOLSE TIL FA2000
Et par rækker højere har FA2000 - nyoprykket i 2. division - sikret sig Anton Holse, der spillede i FCKs Talentafdeling, inden han som senior tog til Færøerne og spillede og siden har repræsenteret Brønshøj Boldklub. Og ja, han er bror til Carlo.