FCK Tour hos Fremad Valby

Ugen der gik (25/2019)

FØRSTE MØDE MED GRYTEBUST
Både Grytebust og Bartolec er velkendte Superliga-ansigter, som vi har mødt flere gange for henholdsvis OB og FC Nordsjælland. Men arkiverne afslører, at vi allerede i 2011 mødte Grytebust, mens han vogtede målet i Aalesund.

Det var i en træningskamp på La Manga, der sluttede 1-1, og hvor man - af årsager vi har glemt - skulle finde en vinder på straffespark. Vi scorede på alle fem forsøg og vandt.

Galleri: Aalesunds FK - F.C. København

Den 20-årige Grytebust tog dengang hul på sin sjette sæson i klubben og han debuterede allerede i 2009 som 19-årig, men var siden reserve for Anders Lindegaard, indtil han blev solgt til Manchester United efter 2010-sæsonen. Da vi mødte Aalesund, var Grytebust netop udpeget til førstemålmand, og den plads beholdt han til 2016, hvor han skiftede til OB på en fri transfer.


AGENTHANDEL
Normalt beskæftiger vi os ikke med agentvirksomhed, men her drejer det sig jo om to af vores gaml... tidligere profiler, Niclas og Daniel Jensen samt Michael Johansen, hvis agentvirksomhed ProXI er gået sammen med den nordiske agentvirksomhed Nordic Sky, der bl.a. repræsenterer Ludwig Augustinsson. Spørgsmålet, der blafrer i vinden, er, om parterne har haft agenter til at hjælpe sig med handlen...

Agent Jensen & agent Johansen
Agent Jensen & agent Johansen. Spionfoto: FCK.DK

 

VIKTOR SOLGTE UD
Der var pænt salg i Fanshoppens salgsvogn, da FCK Tour besøgte Himmelev-Veddelev Boldklub mandag og Fremad Valby tirsdag - men der kom ekstra godt gang i butikken, lige inden lukketid i Valby, da en praktikant dukkede op og viste udmærkede salgsevner. Især når det gjaldt trøjerne med hans eget navn...

Viktor solgte ud i Fanshoppen
Victor sælger ud. Salgsfoto: FCK.DK

 

JOBROTATION
FCK Tour er stedet, hvor nye positioner blev afprøvet. Ud over Viktors praktikophold i Fanshop-vognen, listede Bjelland rundt og lege stillfotograf, mens Copenhagen White Cats gav FCK TV et frisk pust ved at interviewe et par vindende Fremad Valby-piger.

Rasmus Falk
Falkfoto: Andreas Bjelland

 

FCK TV-interview
Foto: FCK.DK

 

KB KLAREDE DEN!
Allerede inden sidste spillerunde i Københavnsserien sikrede KB sig mod nedrykning til Serie 1, og som faste Ugen der gik-læsere vil vide, har vi for længst opgivet af finde ud af, hvordan det komplicerede puslespil skulle gå op.

Heldigvis har KB selv styr på det, så læs evt. mere her.

Ugen der gik-redaktionen fejrede det med at synge den gode, gamle KB-slagsang fra 70'erne...

KB-sangenKB-slagsangen


OLDBOYS SAKKER BAGUD
Det bliver mere end svært for KB/FCK's Oldboys at nå den "sædvanlige" DM-finale denne sæson, for efter 0-1-nederlag til FA2000 er der nu 10 point op til topholdet Hvidovre, og foran ligger også AB og netop FA2000. Én sejr i de seneste seks kampe er bestemt ikke hverdagskost for Oldboys, der nu går på sommerferie indtil 12. august.