Premieresejr til FCK2

Ikke kun superligaholdet kunne tage hjem med en udesejr her i weekenden; det blev også til en sejr til FCK2 i lørdags. Det lykkedes at slå lollandske Døllefjelde-Musse i den første kamp i Danmarksseriens Kreds 2.

FCK2 vandt 3-2 efter 1-0 ved pausen, og førte endda 3-0 med tyve minutter tilbage. Oven i købet fortæller FCK2's træner Flemming Pedersen, at der var chancer til flere mål inden det lykkedes Døllefjelde-Musse at komme tilbage i kampen til sidst.

1-0-målet blev sat ind efter en god halv time af Will Orben, der scorede et noget tilfældigt mål på hovedstød, da en høj returbold faldt ned foran ham inde foran det tomme mål.

Efter en lille times spil scorede Will Orben igen efter et flot angreb, hvor Heine Jørgensen fandt Thomas Kjærbye dybt i højre side; Kjærbye spillede fladt ind foran mål, hvor Will Orben scorede sikkert ved bageste stolpe.

Og det tredje mål var lige så flot, sat ind af Mike Petersen efter nydelige kombinationer mellem Heine Jørgensen, Will Orben og Lars Stage.

Her var der tyve minutter tilbage af kampen, og resten dominerede Døllefjelde-Musse. Fire-fem minutter senere fik FCK ikke sparket et ordentligt væk efter et frispark, og lollikerne kunne reducere.

Og et minut inde i overtiden reducerede de til 2-3, da Rune Knudsen var for længe om at få sparket væk - en D-F-spiller sparker den resolut ind.

Med fire minutters tillægstid pressede Døllefjelde-Musse nu hårdt, og de fik tilkendt et frispark 10 meter uden for feltet. Der blev fyret et kanonspark af, men Rune Pedersen fik slået bolden op på sammenføjningen med fingerspidserne, og bolden gik til hjørne. På hjørnesparket var målmand og alle andre med fremme, men der blev sparket væk og kampen endte.

Flemming Pedersen kalder det en lærerig kamp, især for de seks førsteårsseniorer der var med i kampen. Det er noget nyt for de spillere, der var ynglinge sidste år, at møde 80-90 kg tunge spillere, og det krævede sit at møde dem på en meget tung og blød bane, hvor bolden røg hurtigt omkring.

Han fremhæver i øvrigt forsvareren Michael Larsen, angriberne Thomas Kjærbye og Will Orben og målmanden Rune Pedersen som vores bedste spillere i kampen.

Husk, at FCK2 spiller den første hjemmekamp i Danmarksserien lørdag d. 1. april mod Albertslund. Det foregår på Frederiksberg Stadion kl. 15.00!