Parken i nyt samarbejde med Wolt

Parken og Wolt indgår unikt samarbejde

Leveringstjenesten Wolt bliver ny partner i Parken, hvor vi de næste 6 måneder tester levering af mad til den ikoniske Nedre C-tribune.

Aftalen med Wolt er et led i den nye strategi for bespisning på kampdage, som præsenteres senere på året. Et vigtigt element er at sikre en højere standard for gæsteoplevelsen i Parken og tilbyde mere alsidige muligheder inden for mad og drikke.

Det eksklusive samarbejde er ikke tidligere afprøvet i Danmark, men begge parter har store forventninger til, at fans på Nedre C nu får endnu mere at glæde sig over, når de gæster Parken.

Først og fremmest et større udvalg af mad, fx middelhavspita fra Garbanzo, poke bowls fra OLIOLI og burritos fra VACA.

Større udvalg af mad
En bedre madoplevelse og et bredere udvalg har været et stigende ønske for både publikum og Parken igennem et stykke tid. Samarbejdet med Wolt signalerer netop, at vi lytter til publikum og til vores egen mavefornemmelse, forklarer Jacob Lauesen, direktør i Parken:

”Vi er glade for at præsentere dette samarbejde, som passer ind i måden, vi gerne vil tænke besøget i Parken som en helhedsoplevelse på en moderne måde," siger Jacob Lauesen.

"Med Wolt får vi en partner, som kan hjælpe med at give vores gæster et større udvalg af muligheder inden for mad, og vi kan derfor sikre, at flere får det, som de selv ønsker."

Parken har årligt op imod en million gæster til koncerter, fodboldkampe og andre begivenheder, og Nedre C har plads til op mod 7.200 gæster, som det næste halve år får mulighed for at teste det nye setup.

Et ambitiøst setup
Det er et ambitiøst setup, der både bliver en gevinst for Parkens publikum og de nøje udvalgte restauranter og butikker fra lokalområdet, vurderer Wolts direktør, Søren Meier Svendsen: 

“Wolt har ambitioner om at levere til danskerne, hvor end de er, så vi ser det som en fantastisk mulighed at servicere Parkens publikum med lækker take-away direkte til Nedre C-tribunen." 

"Vi tror på, at vi kan øge tilskueroplevelsen yderligere i Parken, og det passer i Wolts DNA at være på forkant med de muligheder, som danskerne drømmer om. Vi er meget spændte på det kommende samarbejde,” siger Søren Meier Svendsen.

Debut til Derby den 7. august
Den nye samarbejdsaftale er den første af sin slags i Danmark, og det passer godt til Parkens ambitioner om at udvikle oplevelsen i takt med at nye muligheder opstår.

”Vi har et ønske om at være innovative, og dette er et skridt i den rigtige retning for at skabe gode madoplevelser for flere mennesker i Parken,” siger Jacob Lauesen.

Aftalen løber i første omgang som en test på Nedre C det næste halve år, og første gang bliver til kampen mod Brøndby den 7. august. En del af at muliggøre denne test indebærer også, at vi sammen med 3 og GlobalConnect udruller en sideløbende test af nyt netværk på Nedre C, som en del af den igangværende implementering i hele Parken. 

Har du adgang til Nedre C til derbyet, får du i ugen op til kampen en mail med information om, hvordan du kan bestille mad via Wolt leveret direkte til Parken. Er du ikke skrevet op til nyhedsbreve fra os endnu, kan du gøre det lige her. 

 

Facts om Wolt

Wolt blev stiftet i Helsinki i 2014 og er i dag til stede i mere end 250 byer i 23 lande verden over.

Wolt kom til Danmark i 2017 og har i dag et hovedkontor i København med godt 300 ansatte.

Platformen udvides konstant med nye samarbejdspartnere i tillæg til de mere end 4.000 kurérpartnere samt flere tusind restauranter, detailbutikker og supermarkeder.