Nyt fra Sydafrika

I weekenden spillede UPE-FCK mod Zutilele Cosmos, som i øjeblikket besidder førstepladsen i Vodacom Promotion League.

Drengene leverede en god gang fodbold, og UPE-FCK styrede begivenhederne fra første fløjt. Efter 30 minutter fandt Elrio van Heerden Warren Reid, der snød en forsvarspiller og skruede bolden rundt om målmanden til en 1-0-føring. Det var Warren Reids 10. mål i 16 kampe.

Resten af halvlegen var UPE-FCK dominerende men som sædvanlig blev der brændt en masse chancer.

Anden halvleg mindede meget om den første. I det 73.minut udlignede Cosmos på et langskud fra 35 meter - et fremragende mål! 10 minutter før slutfløjtet brød en Cosmos-angriber igennem og afsluttede svagt på målmanden. Alligevel lykkedes det UPE-FCKs målmand at fumle bolden i mål til en ufortjent 2-1 føring til topholdet. Det resultat holdt også kampen ud.

Endnu engang var det de brændte chancers kamp, men mod et tophold som Cosmos går det bare ikke. Rapporter nede fra Sydafrika lyder da også på, at træningen er intensiveret med specielt fokus på afslutningerne.