Jobopslag: Trænere til KB Talent U11 - U13

Har du lysten og evnerne til at udvikle fremtidens superligaspillere til F.C. København?

KB Talent søger personer, som kan indgå i trænergruppen for aldersgruppen U11 - U13. Vi søger både trænere, der kan starte 1.2.2023 og 1.7.2023.

KB Talent ønsker at tilføre yderligere ressourcer til vores kompetente trænergruppe. Du vil indgå i et trænerteam med 1-2 andre trænere.

Vi søger personer, som kan bidrage til udvikling af toptalenter. Vi ønsker kandidater med en stærk faglig profil samt lysten til at tilbringe mange timer på fodboldbanen.

Du skal kunne træne mandag, onsdag, torsdag og fredag i tidsrummet fra kl. 15.30-18.00, og deltage i én kamp i weekenden.

Du vil indgå i et visionært og ambitiøst miljø med personer, som brænder for talentudvikling og ønsker at udvikle talenter til professionelle fodboldspillere.

Vi kan tilbyde et trænermiljø med kompetent sparring og træning af de mest talentfulde spillere i årgangen samt deltagelse på FCK’s interne træneruddannelse.

Det er en fordel, hvis du har erfaring som træner eller spiller på højt niveau.

Du er velkommen til at kontakte Leder af F.C. København Børnefodbold, Anders Lange, på telefon 26159206 eller al@fck.dk.

Arbejdspladsen er F.C. København Talent, KB's anlæg, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest 1. februar 2023 - og du bedes venligst søge via dette link.