F.C. København 0 - Lokomotiv Moskva 3

De teknisk stærke russere startede kampen godt, kombinerede flot på danskernes halvdel og kom fortjent foran 2-0 i de intense første 45 minutter. Københavnerne (som også er vant til spil i Spaniens lune nul grader!) var ikke desto mindre godt med i kampen og havde også målchancer i en tempofuld første halvleg. Intensiteten dalede lidt i anden halvleg, og F.C. København skulle have reduceret, da først Michael Silberbauer og derefter Carsten Fredgaard misbrugte store chancer; men lige før slutfløjten var det eks FCK'er Mikheil Ashvetia, som sikrede en 3-0 sejr til russerne.

F.C. København startede med Balazs Raboczki i målet og Lars Jacobsen, Bo Svensson, Dan Thomassen og Peter Christiansen i forsvaret. Midtbanen bestod af Thomas Røll, Tobias Linderoth, William Kvist og Elrio van Heerden, mens Todi Jónsson og Sibusiso Zuma var i angreb. Kun fire spillere spillede hele kampen, Rabo, Dan Thomassen, PC og Zuma, mens Ole Tobiasen, Christian Traoré, Magne Hoseth, Morten Bertolt , Hjalte Nørregaard, Michael Silberbauer og Carsten Fredgaard kom ind i anden halvleg. Peter Møller fik et lille hold i ryggen under træningen og spillede ikke.

Hans Backe sagde om kampen:
" Jeg er selvfølelig ikke tilfreds med, at vi taber kampen, men set over 90 minutter var det en meget lige træningskamp spillet i et højt tempo. Vi scorede ikke fra vores chancer, mens vores modstander var lidt skarpere foran målet. Lokomotiv virker lidt længere fremme i deres forberedelser end vi er, men lige nu er det vigtigste, at alle spillere får mindst 45 minutter på banen."