En godkendt udekamp i Europa

Efter torsdagens uafgjorte resultat mod FC Zlin i Olomouc fik FCK.DK fat i et par spillere, for at få deres reaktioner på aftenenes kamp.

Michael Lüftner
”Det var en hård kamp mod et godt spillende Zlin-mandskab. Vi spiller en god 1. halvleg, mens 2. halvleg nok var lidt crazy på grund af tågen, for det var ikke rigtig fodbold. Vi lukkede lidt for nemt et mål ind, men fik fortjent nok udlignet, og alt i alt må uafgjort nok siges at være et OK resultat”. 

Pierre Bengtsson
”Det er en OK kamp, og det ene point kan vi sagtens bruge i gruppen. Nu har vi to hjemmekampe tilbage, og vinder vi dem, skulle vi meget gerne gå videre. Men som sagt, en OK kamp, og så gik 2. halvleg hen og blev en svær omgang fodbold på grund af tågen”. 

Stephan Andersen
”Det var et godt point for os, og nu gælder det bare om at blive klar til på søndag. For mig personligt var det skønt med nogle minutter i benene, for dem har jeg jo ikke fået så mange af, og så gjorde jeg det ellers bare så godt, som jeg kunne derude”. 

Peter Ankersen
”Det her var en godkendt udekamp i Europa, og en 2. halvleg der bød på meget svære betingelser. Om målet kan jeg bare takke Matic, for at levere et glimrende forarbejde, for da afleveringen kom til mig, der skulle den jo bare sparkes i mål”. 

På søndag venter en ny opgave når AGF kommer til København, har du ikke allerede sikret dig billet til kampen, kan billetten købes HER.