Nicolai Boilesen

Boilesen: En udfordring vi glæder os til

Nicolai Boilesen fulgte i dag med spænding lodtrækningen til Europa League gruppespillet, der endte med at give os Lokomotiv Moskva, Sheriff Tiraspol og FC Zlin som modstandere:

“Det var sæsonens første mål at komme med i gruppespillet, så selvom vi var skuffede efter det ikke blev i Champions League, så viser de hold, der er med i Europa League, at det er en meget stærk turnering," siger Boile.

"Jeg kender ikke så meget til modstanderne endnu, men Lokomotiv Moskva er en stor klub og har helt sikkert et meget stærkt hold, så de bliver helt sikkert en udfordring. Jeg har også set Sheriff mod Qarabag, som  de spillede lige op med, og generelt skal man ikke se så meget på, hvilket land, de kommer fra, men hvilken kvalitet de har som klub og hold. FC Zlin kender jeg ikke, men vi har tidligere mødt hold fra både Tjekkiet og Slovakiet, ligesom vi selv har spillere derfra, så vi ved, at de har mange dygtige spillere," vurderer han.

"Vi skal nok at lære holdene bedre at kende, når vi nærmer os kampene, og under alle omstændigheder glæder vi os meget til de internationale kampe og vi skal huske at være stolte over, at vi igen er med på højt europæisk niveau. Det er altid en udfordring, vi glæder os til,” slutter Nicolai Boilesen.