AB - FCK 0-4

Mandag eftermiddag mødte F.C. København AB i Ørestad Cup. Kampen blev spillet i Bagsværd.

Mikheil Ashvetia

Første halvleg var meget lige. F.C. København fik dog bragt sig foran efter 20 minutters spil, da Ashvetia slap igennem og scorede sikkert I slutminutterne øgede Peter Hansen da han slap igennem.

I pausen skiftede man Tomas Antonelius ud og satte Andreas Mortensen ind. Højre back overtog Hjalte, Jesper Bech gik ind på midten, og Mortensen gik på højrekanten.

Anden halvleg startede som lyn og torden, da Mikheil Ashvetia scorede sit andet mål efter et frispark som Fredgaard lagde ind til Misha som smart lobbede bolden i mål.

Det blev 4-0 ved Jesper Bech et lille kvarter inde i anden halvleg. Et fremragende mål af Jesper der firsttimede bolden i mål fra 25 meters afstand via den ene stolpe. Umiddelbart efter scoringen blev Fredgaard skiftet ud med den unge Dennis Flinta.

F.C. København var godt organiseret og stod stabilt i forsvaret. Det betød en fortsat dominans fra de sortklædte københavnere.

Elrio van Heerden kom ind istedet for Steffen Hartmann og fik cirka 25 minutter på banen.

Den resterende del af kampen blev stille og roligt kørt hjem af FCK.