Pep Biel

3-0 over SønderjyskE

Mestrene satte sig tungt på kampen lige fra begyndelsen og kom foran efter 18 minutter, da Pep Biel scorede sit første FCK-mål på et straffespark, der blev dømt mod Eggert Jónsson for at blokere en N'Doye-afslutning med armen - en kendelse, som SønderjyskE-lejren mildt sagt ikke var tilfredse med.

Siden slap vi dog vores markante spilovertag, og især i halvlegens sidste kvarter kom gæsterne godt ind i kampen og skabte flere gange lidt uro i vores felt. De var dog farligst, når de fik dødbolde på vores halvdel, men et Patrick Banggaard-hovedstød forbi mål var det tætteste de kom.

Vi sluttede halvlegen bedst af, men stadig uden at komme til åbne målchancer, der kunne øge føringen. Det kneb også for begge mandskaber efter pausen, så igen måtte der et straffespark til.

Denne gang var der ikke de store protester, da Christian Jakobsen rev Victor Nelsson ned under et hjørne, og da Pep Biel netop var udskiftet, gik Michael Santos til pletten og scorede sikkert.

SønderjyskE pressede på for en reducering, men uden at komme til chancer, og i stedet øgede Pieros kort før tid til 3-0, da han ekspederede en Fischer-dødbold i nettet fra nært hold.

Dermed holder vi afstanden på fire point til FC Midtjylland, inden næste søndags topbrag i Herning - men først har lige endnu en vigtig kamp på torsdag, når Dynamo Kiev kommer til Telia Parken.