Indblik i spillernes hverdag

Indblik i spillernes hverdag

Anne Marie og Dennis mødte op kl. 10.30, hvor spillerne netop var færdige med taktikmødet, inden de skulle ud på træningsbanen, og derfor var der fred og ro til at gå igennem hele huset og se både omklædningsrum, fysioterapi-lokale, taktikrum, fitnesslokale og meget mere. Det blev også til en god snak med bl.a. Danny Amankwaa, som stadig genoptræner inden døre, og en længere snak med scout-afdelingen med Lars Højer og Frederik Leth, der fortalte hvordan de arbejder på kort og lang sigt. Da spillerne var færdige med træningen, var Anne Marie og Dennis inviteret med til frokost i den fælles spisestue for spillere, trænere og stab, og her fortalte Johan Fallby bl.a. lidt om sit arbejde som idrætspsykolog.

- Det var sjovt at se det hele bagved, for til daglig ser vi jo kun halvanden time af alt det arbejde, der foregår en hel uge. Man tænker slet ikke over, hvor mange timers arbejde, der ligger bag. F.eks. alt det idrætspsykologen fortalte om, og alt det Karina (Danielsson, red.) laver med blandt andet at hjælpe de udenlandske spillere med alt muligt praktisk for at de kan finde sig til rette i landet, sagde Anne Marie over en kop kaffe efter dagens mange indtryk.

Dennis supplerede: - Man står jo bare på Nedre C og ser kampene og tænker ikke rigtig på alt det andet. Ét er at ligge nummer et, men det er imponerende alt det man gør for at give spillerne den ekstra tryghed for at de kan levere et par timer hver dag. Ikke bare den fysiske del, men også alt det andet, det viser virkelig at man også agerer som en storklub.

Anne Marie og Dennis mødte faktisk hinanden til en guldfest, så også dét kan der komme ud af at følge Byens Hold! Men de har bevaret deres pladser på C13 henholdsvis C10, for som Anne Marie siger: - Man får jo et særligt forhold til dem, man står sammen med, det er ligesom en lille familie.

Hun er selv kommet i Telia Parken siden hun var lille, først med sin far på Familietribunen, dengang Zuma var det store idol, og senere på Nedre C.

- Det har været fedt at få den her oplevelse i dag og mærke den interne stemning og ønsket om at alle har det godt,” sagde Dennis.

- Det er selvfølgelig lidt overvældende pludselig at gå rundt mellem alle spillerne på den måde, men selv om de er ”stjerner” var alle meget åbne og afslappede, og de er jo også helt almindelige mennesker ligesom os andre, sluttede Anne Marie, som desværre går glip af de næste hjemmekampe, da hun nu tager til Australien for at besøge sin søster. Men hvem ved, måske bliver der i stedet mulighed for lidt FCK-nostalgi med TK, Nordstrand eller Nathan Coe, der alle spiller ”Down Under”!