Sæsonkort og abonnement til sæsonen 2020/21 

Telia Parken er alle F.C. Københavneres hjemsted for venskaber, glæde, passion for fodbolden, store sejre og en gang imellem bitre nederlag. 

Klubben, byen og alle F.C. Københavnere er samlet i vores vante rammer, hvor vi kender forholdene, har tusindvis af gode minder og sammen har et ønske om at skrive historie på ny.  

Som vores elskede by rummer vores hjem alverdens forskellige typer og måder at se fodbold på, dog med fællesnævneren: kærlighed til F.C. København.
 

billet.fck.dkbillet.fck.dk

KORTHOLDER INFO: Gentegn inden fristen onsdag d. 2. september 2020 kl. 12:00, for at beholde din faste plads og spare 10% i gentegningsrabat eller første måned gratis, hvis du ønsker at konvertere til abonnement!

 

Corona information

Information & priser

Find informationer om og priser på dine muligheder for en fast plads i Telia Parken til sæsonen 2020/21 med sæsonkort og abonnement på de forskellige tribuneafsnit.

Hvilken tribune passer til dig?

F.C. København har plads til alle typer mennesker og alle måder at gå til fodbold på. Du kan få sæsonkort og abonnement til de tribuneafsnit, der lige netop passer til dig og den måde, du vil opleve kampen og stemningen på.

Nedre C - Her skal du finde din plads, hvis du vil være en del af en stående opbakning blandt et fantastisk udpluk af alle typer københavnere. Nedre C er en ikonisk fantribune, der passioneret har støttet holdet siden 1995.

>>> Se mulighederne for af få din faste plads på Nedre C

Sektion 12 - Her står de aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektionen står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er det her, du skal stå.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af den fantastiske stemning på Sektion 12

Familietribunen - Her får københavnske familier en god oplevelse for både børn og voksne. Der er altid underholdning for de yngste FCK-fans med autografer, selfies, Fanzone, konkurrencer og andre fede aktiviteter samt mulighed for at spise i den eksklusive Klub Leo Lounge.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af de gode oplevelser på Familietribunen

Øvre C - Her har du det gode overblik over spillet på banen, ligesom du har en fast, nummereret siddeplads. Her sidder masser af inkarnerede FCK-fans, der sætter pris på stadions bedste udsyn og nyder en god omgang fodbold.

>>> Se dine muligheder for at få din faste plads på Øvre C

billet.fck.dkbillet.fck.dk