Sæsonkort og abonnement til sæsonen 2021/22 

Lyden af de fyldte tribuner, stemningen på kampdagen på vej til kamp, den første kamp i Parken, målene, de store kampe – og de små. Når spillerne kommer ud af tunnelen, og når vi sammen kan hylde byens hold efter endnu en stor oplevelse i Parken. Alle de ting, der for F.C. Københavnere betyder mere, end hvad andre kan forestille sig.  

Det er ikke ”bare fodbold”. Det betyder mere end du aner. Om det er tribunevenskaberne med personer, du ikke kender navnet på, et vink fra favoritspilleren, eller om det er gensynet med Parken efter alt for meget fodbold på sofaen. Ting, som får os til at tænke ”det betyder mere end du aner”, når kolleger, familie og andre måske ikke umiddelbart forstår vores kærlighed til F.C. København.  

Alle de ting, som mange har været distanceret fra i alt for lang tid grundet Covid-19. Nu ser vi frem mod en ny sæson, hvor vi kan komme tilbage til alt det, der betyder så meget for os alle, og som du med et sæsonkort eller abonnement, kan sikre dig adgang til.  

At have dig tilbage i Parken betyder mere end du aner. Vi ses i den kommende sæson! 

Vi forventer adgang til alle kampe og fuld kapacitet i 2021

Vi forventer, at alle sæsonkortholdere og abonnenter i den nye sæson tilbydes plads til alle sæsonens kampe (uden opskrivning til kampe), samt at vi allerede i efteråret 2021 rammer fuld kapacitet i Parken.

Der er oplevelser for alle i Parken, se muligheder og priser på hver tribune her: 

Hvilken tribune passer til dig?

F.C. København har plads til alle typer mennesker og alle måder at gå til fodbold på. Du kan få sæsonkort og abonnement til de tribuneafsnit, der lige netop passer til dig og den måde, du vil opleve kampen og stemningen på.

Nedre C - Her skal du finde din plads, hvis du vil være en del af en stående opbakning blandt et fantastisk udpluk af alle typer københavnere. Nedre C er en ikonisk fantribune, der passioneret har støttet holdet siden 1995.

>>> Se mulighederne for af få din faste plads på Nedre C

Sektion 12 - Her står de aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektionen står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er det her, du skal stå.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af den fantastiske stemning på Sektion 12

Familietribunen - Her får københavnske familier en god oplevelse for både børn og voksne. Der er altid underholdning for de yngste FCK-fans med autografer, selfies, Fanzone, konkurrencer og andre fede aktiviteter samt mulighed for at spise i den eksklusive Klub Leo Lounge.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af de gode oplevelser på Familietribunen

Øvre C - Her har du det gode overblik over spillet på banen, ligesom du har en fast, nummereret siddeplads. Her sidder masser af inkarnerede FCK-fans, der sætter pris på stadions bedste udsyn og nyder en god omgang fodbold.

>>> Se dine muligheder for at få din faste plads på Øvre C

billet.fck.dk