Sæsonkort og abonnement til sæsonen 2019/20 

"…tribunen er mit andet hjem” lyder det i en af de mange sange, der synges, når vi spiller. Sangen fremhæver en følelse, som de fleste F.C. Københavnere kender til: det er lidt som at komme hjem, hver gang man træder indenfor i Telia Parken. Hjem til et sammenhold, som vi ikke kan være foruden og som bunder i stærke følelser for byen og klubben. Lige meget hvor du som F.C. København fan er fra, så er hjemmebanen den samme: København. Det er her vores klub hører til, og det er byen, vi kæmper for weekend efter weekend. Og klubben vi repræsenterer, når vi rejser rundt i landet for at sikre, at mesterskabet lander i byen, hvor det hører til: København. Vores hjemmebane.

billet.fck.dk

sæsonkort 19-20 oversigt
Information & priser

Find information og priser for dine muligheder for at få fast plads i Telia Parken til sæsonen 2019/20 med sæsonkort og abonnement på de forskellige tribuneafsnit.

Hvilken tribune passer til dig?

F.C. København har plads til alle typer mennesker og alle måder at gå til fodbold på. Du kan få sæsonkort og abonnement til de tribuneafsnit, der lige netop passer til dig og den måde, du vil opleve kampen og stemningen på.

Nedre C - Her skal du finde din plads, hvis du vil være en del af en stående opbakning blandt et fantastisk udpluk af alle typer københavnere. Nedre C er en ikonisk fantribune, der passioneret har støttet holdet siden 1995.

>>> Se mulighederne for af få din faste plads på Nedre C

Sektion 12 - Her står de vores aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektionen står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er det her, du skal stå.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af den fantastiske stemning på Sektion 12

Familietribunen - Her får københavnske familier en god oplevelse for både børn og voksne. Der er altid underholdning for de yngste FCK-fans med autografer, selfies, Fanzone, konkurrencer og andre fede aktiviteter samt mulighed for at spise i den eksklusive Klub Leo Lounge.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af de gode oplevelser på Familietribunen

Øvre C - Her har du det gode overblik over spillet på banen, ligesom du har en fast, nummereret siddeplads. Her sidder masser af inkarnerede FCK-fans, der sætter pris på stadions bedste udsyn og nyder en god omgang fodbold.

>>> Se dine muligheder for at få din faste plads på Øvre C

billet.fck.dk