Gældende Covid-19 retningslinjer

Retningslinjerne forskriver, at kampene i august afvikles med siddende tilskuere og fast plads (grundet evt. smitteopsporing), hvorimod kampe fra 1. september kan afvikles uden egentlige tilskuerrestriktioner – dog med krav om gyldigt coronapas. 

Dette betyder at Sektion 12 platinkortholdere og Sektion 12 kort-abonnenter – fortsat hente en billet til kampene via billet.fck.dk. Vi vil naturligvis dele information, når dette ændre sig tilbage til normale forhold. 

Vi tager stadig forbehold for, at der kan ske ændringer. 

Kompensation
Hvis du ønsker adgang til en kamp, og vi ikke kan tilbyde adgang, så bliver du kompenseret med værdien af dit kort, minus eventuel e-cash, divideret med det antal kampe, du eventuelt ikke får adgang til.

Gentegningsrabat
Sæsonkortholdere får som sædvanlig 10 % gentegningsrabat. Hvis du i foråret valgte øget gentegningsrabat, skal du huske at læse din mail.

Vi tilbyder nye abonnenter, at den første måned er gratis – præcis som vi gjorde sidste år.  

Vigtig info for abonnenter
Nuværende abonnenter har allerede adgang til den kommende sæson, og skal ikke foretage sig yderligere. 
 
Mere info og priser
Her finder du det sæsonkort/abonnement og den tribune, der dækker netop dit behov. Klik her!

FAQ
Du finder svar og videoguides til de mest hyppige spørgsmål på kundeservice.fck.dk, og vores stærke kundeservice-team er også klar til at hjælpe på kundeservice@fck.dk.

Sæsonkort
Hvilken tribune passer til dig?

F.C. København har plads til alle typer mennesker og alle måder at gå til fodbold på. Du kan få sæsonkort og abonnement til de tribuneafsnit, der lige netop passer til dig og den måde, du vil opleve kampen og stemningen på.

Nedre C - Her skal du finde din plads, hvis du vil være en del af en stående opbakning blandt et fantastisk udpluk af alle typer københavnere. Nedre C er en ikonisk fantribune, der passioneret har støttet holdet siden 1995.

>>> Se mulighederne for af få din faste plads på Nedre C

Sektion 12 - Her står de vores aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektionen står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er det her, du skal stå.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af den fantastiske stemning på Sektion 12

Familietribunen - Her får københavnske familier en god oplevelse for både børn og voksne. Der er altid underholdning for de yngste FCK-fans med autografer, selfies, Fanzone, konkurrencer og andre fede aktiviteter samt mulighed for at spise i den eksklusive Klub Leo Lounge.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af de gode oplevelser på Familietribunen

Øvre C - Her har du det gode overblik over spillet på banen, ligesom du har en fast, nummereret siddeplads. Her sidder masser af inkarnerede FCK-fans, der sætter pris på stadions bedste udsyn og nyder en god omgang fodbold.

>>> Se dine muligheder for at få din faste plads på Øvre C

billet.fck.dk