Generelt om Covid-19
Som bekendt ved vi p.t. ikke, hvornår vi får større eller fuld stadionkapacitet. Derfor er vi nødt til at tage nogle forholdsregler, hvis vi f.eks. skal spille med de samme begrænsninger som til 3F Superliga-hjemmekampe i juli.

Vi har valgt at sælge sæsonkort med faste pladser, ligesom de foregående sæsoner, da vi gerne vil undgå, at du mister din faste plads. Det risikerer vi, hvis vi laver helt om på salget.

Men hvis kampene spilles med ”Covid-19 restriktioner”, skal alle sæsonkortholdere og abonnenter – ligesom i de seneste måneder – fortsat give besked om ønsket deltagelse samt hente en billet til kampen via billet.fck.dk.

Sæsonkortet eller abonnementet giver altså ikke adgang til stadion, kun den tildelte billet.

Hvis alle ønsker ikke kan opfyldes
I juli kunne vi heldigvis tilbyde plads til alle sæsonkortholdere og abonnenter, der ønskede at komme til kampene, men der kan komme kampe, hvor vi ikke kan opfylde alle ønsker. I så fald tildeles billetter efter loyalitetspoint blandt de, der har ønsket adgang til den givne kamp.

Vi vil dog også arbejde med rotationsprincipper, hvis det bliver nødvendigt for, at alle sæsonkortholdere/abonnenter får tilbudt adgang til så mange kampe som muligt.

Kompensation
Hvis du ønsker adgang til en kamp, og vi ikke kan tilbyde adgang, så bliver du kompenseret med værdien af dit kort, minus eventuel e-cash, divideret med det antal kampe, du eventuelt ikke får adgang til. Da vi ved at europæiske kvalifikationskampe bliver uden tilskuere er dette reflekteret i den justering af prisen på Platinkort, vi har lavet. Derfor vil der heller ikke blive kompenseret for disse kampe.

Skal man have sæsonkort/abonnement for at få adgang?
Alle ledige pladser til fans bliver først tilbudt sæsonkortholdere og abonnenter. Kun hvis der herefter er ledige pladser, vil de komme i salg.

Til to ud af tre kampe i juli 2020 var fankapaciteten kun besat med sæsonkortholdere/abonnenter, mens der til den tredje kamp var billetter i salg.
 
Ingen nye fysiske kort udstedes
Du kan købe digitale sæsonkort og abonnementer til 2020/21-sæsonen. Digitale sæsonkort kan ses i VoresKBH app’en, men under Covid-19 restriktionerne skal du hente en billet til hver af de kampe, du får adgang til - ligesom i juli.

Gentegningsrabat
Sæsonkortholdere får som sædvanlig 10 % gentegningsrabat. Hvis du i foråret valgte øget gentegningsrabat, skal du huske at læse din mail.

Vi tilbyder nye abonnenter, at den første måned er gratis – præcis som vi gjorde sidste år.  

Hvilke kort og abonnementer er i spil i år?
Vi fastholder Platinkort, men sætter prisen ned på grund af den ændrede Europa League-kvalifikation. Næste sæson spilles kun én kamp i hver kval.runde, hvor UEFA trækker lod om hjemmebanefordelen, mens gruppespil og playoff er planlagt afviklet som før Covid-19. Af samme årsag sælger vi ikke Guldkort denne sæson. Da vi ved at europæiske kvalifikationskampe bliver uden tilskuere er dette reflekteret i den justering af prisen på Platinkort, vi har lavet. Derfor vil der heller ikke blive kompenseret for disse kampe.

Hvis vi fortsat slet ikke må have tilskuere til europæiske kampe, så bliver platinkort kompenseret efter de normale principper, jf. afsnittet om kompensation.

Vi sælger ikke Sektion 12-kort eller Familietribunekort. Med billet-abonnement får vi endnu bedre muligheder for at skalere åbningerne på Nedre/Øvre Sektion12 og dermed skabe de fedeste fanoplevelser, hvor vi forhåbentlig kan åbne Øvre Sektion12 endnu flere gange.

På Familietribunen har vi erfaring med, at en del fans gerne vil have billet til en anden tribune, når kamptidspunkterne ikke er "familievenlige". Med et billet-abonnement til Familietribunen bliver det fremover lettere at hente en billet til en anden tribune, hvis voksne f.eks. vil til en sen kamp uden børn.

Vigtig info for abonnenter
Indehavere af Sektion 12 kort-abonnement og Familietribune kort-abonnement flyttes automatisk til vores billet-abonnementer, da kort-abonnementerne nedlægges. De berørte får e-mail med nærmere information.
 
Mere info og priser
Her finder du det sæsonkort/abonnement og den tribune, der dækker netop dit behov. Klik her!

FAQ
Du finder svar og videoguides til de mest hyppige spørgsmål på kundeservice.fck.dk, og vores stærke kundeservice-team er også klar til at hjælpe på kundeservice@fck.dk.

Sæsonkort
Hvilken tribune passer til dig?

F.C. København har plads til alle typer mennesker og alle måder at gå til fodbold på. Du kan få sæsonkort og abonnement til de tribuneafsnit, der lige netop passer til dig og den måde, du vil opleve kampen og stemningen på.

Nedre C - Her skal du finde din plads, hvis du vil være en del af en stående opbakning blandt et fantastisk udpluk af alle typer københavnere. Nedre C er en ikonisk fantribune, der passioneret har støttet holdet siden 1995.

>>> Se mulighederne for af få din faste plads på Nedre C

Sektion 12 - Her står de vores aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektionen står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er det her, du skal stå.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af den fantastiske stemning på Sektion 12

Familietribunen - Her får københavnske familier en god oplevelse for både børn og voksne. Der er altid underholdning for de yngste FCK-fans med autografer, selfies, Fanzone, konkurrencer og andre fede aktiviteter samt mulighed for at spise i den eksklusive Klub Leo Lounge.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af de gode oplevelser på Familietribunen

Øvre C - Her har du det gode overblik over spillet på banen, ligesom du har en fast, nummereret siddeplads. Her sidder masser af inkarnerede FCK-fans, der sætter pris på stadions bedste udsyn og nyder en god omgang fodbold.

>>> Se dine muligheder for at få din faste plads på Øvre C

billet.fck.dk