Vi glæder os til at fylde Parken
Efter en sæson, hvor tribunerne i Parken for længe har stået tomme, er det glædeligt at kunne se frem mod en ny sæson, hvor vi forventer at kunne fylde Parken igen.

At fodbold intet er uden fans, er en sandhed, der blot er blevet bestyrket under det lange forløb med Covid-19 restriktioner i fodboldens verden.

Og vi er meget optimistiske for den kommende sæson. Med den udvikling vi ser med Superligamodellen, hvor vi til de sidste tre hjemmekampe kunne invitere alle kortholdere og abonnenter i Parken, samt et kommende EM i Parken med en kapacitet på 15.900, så forventer vi, at kunne fylde Parken helt i løbet af den kommende sæson. 

Vi forventer at tilbyde adgang til alle kampe og fuld kapacitet i 2021 

Helt konkret, så betyder det, at vores forventning til den kommende sæson er, at alle sæsonkortholdere og abonnenter tilbydes plads til alle sæsonens kampe (uden opskrivning til kampe), samt at vi allerede i efteråret 2021 rammer fuld kapacitet i Parken. 

Generelt om Covid-19
Som bekendt ved vi p.t. ikke, hvornår vi får større eller fuld stadionkapacitet. Derfor er vi nødt til at tage nogle forholdsregler, hvis vi f.eks. skal spille med de samme begrænsninger som til 3F Superliga-hjemmekampe i maj.

Vi har valgt at sælge sæsonkort med faste pladser, ligesom de foregående sæsoner, da vi gerne vil undgå, at du mister din faste plads. Det risikerer vi, hvis vi laver helt om på salget.

Men hvis kampene spilles med ”Covid-19 restriktioner”, skal alle sæsonkortholdere og abonnenter – ligesom i de seneste måneder – fortsat hente en billet til kampen via billet.fck.dk.

Kompensation
Hvis du ønsker adgang til en kamp, og vi ikke kan tilbyde adgang, så bliver du kompenseret med værdien af dit kort, minus eventuel e-cash, divideret med det antal kampe, du eventuelt ikke får adgang til.

Gentegningsrabat
Sæsonkortholdere får som sædvanlig 10 % gentegningsrabat. Hvis du i foråret valgte øget gentegningsrabat, skal du huske at læse din mail.

Vi tilbyder nye abonnenter, at den første måned er gratis – præcis som vi gjorde sidste år.  

Vigtig info for abonnenter
Nuværende abonnenter har allerede adgang til den kommende sæson, og skal ikke foretage sig yderligere. 
 
Mere info og priser
Her finder du det sæsonkort/abonnement og den tribune, der dækker netop dit behov. Klik her!

FAQ
Du finder svar og videoguides til de mest hyppige spørgsmål på kundeservice.fck.dk, og vores stærke kundeservice-team er også klar til at hjælpe på kundeservice@fck.dk.

Sæsonkort
Hvilken tribune passer til dig?

F.C. København har plads til alle typer mennesker og alle måder at gå til fodbold på. Du kan få sæsonkort og abonnement til de tribuneafsnit, der lige netop passer til dig og den måde, du vil opleve kampen og stemningen på.

Nedre C - Her skal du finde din plads, hvis du vil være en del af en stående opbakning blandt et fantastisk udpluk af alle typer københavnere. Nedre C er en ikonisk fantribune, der passioneret har støttet holdet siden 1995.

>>> Se mulighederne for af få din faste plads på Nedre C

Sektion 12 - Her står de vores aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektionen står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er det her, du skal stå.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af den fantastiske stemning på Sektion 12

Familietribunen - Her får københavnske familier en god oplevelse for både børn og voksne. Der er altid underholdning for de yngste FCK-fans med autografer, selfies, Fanzone, konkurrencer og andre fede aktiviteter samt mulighed for at spise i den eksklusive Klub Leo Lounge.

>>> Se mulighederne for at blive en fast del af de gode oplevelser på Familietribunen

Øvre C - Her har du det gode overblik over spillet på banen, ligesom du har en fast, nummereret siddeplads. Her sidder masser af inkarnerede FCK-fans, der sætter pris på stadions bedste udsyn og nyder en god omgang fodbold.

>>> Se dine muligheder for at få din faste plads på Øvre C

billet.fck.dk