Parken

Jobopslag: Ansvarlige supervisors til sikkerheds­afdelingen

Parkens sikkerhedsafdeling søger ansvarlige supervisors til at styre vores stewards under arrangementer både i Parken og på andre lokationer.

Om sikkerhedsafdelingen
Vores sikkerhedsafdeling består af en sikkerhedschef og en sikkerhedskoordinator samt løstansatte stewards og supervisors.

Vores fornemmeste opgave er at sikre sikkerheden under de forskellige arrangementer i Parken, på træningsanlægget og andre lokationer.

Vi har rigtig mange gæster, og det er altafgørende, at de føler sig i trygge rammer o får en god oplevelse, når de gæster Parken. Både i og udenfor Parken skal gæsterne føle sig i gode hænder samt opleve en høj service og imødekommenhed.

Jobbet
Du bliver ansvarlig for at styre vores stewards på de forskellige positioner, som både kan være på tribunerne, parkeringsplads, fanzone eller de forskellige områder i Parken, hvor sikkerheden skal være i top.

Du skal planlægge bemandingen samt uddelegere arbejdsopgaver, som kan indebære visitering, adgangskontrol eller andre opgaver af sikkerhedsmæssig karakter i de forskellige områder.

Vi kan ikke sikre et bestemt antal timer, da det er meget afvekslende med opgaver i de forskellige perioder på året.

Hvem er du?
Vi søger en stabil, fleksibel og energisk supervisor, som har gennemslagskraft og er autoriseret kontrollør. Du skal have overblikket i presset situationer og kunne læse situationerne.

Vi forventer, at du:

  • har en ansvarlig supervisor erfaring fra lignende stilling
  • har situationsfornemmelse
  • går forrest og guider vores stewards i den rigtige retning
  • er proaktiv og løsningsorienteret
  • allerede har – eller ønsker - et sikkerhedschefkursus A.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et udfordrende og spændende job i en dynamisk og unik organisation.

Du får mulighed for at være en del af Danmarks fodboldflagskib og sikre sikkerheden i Parken under arrangementer. Vi arbejder hele tiden på at optimere sikkerheden og servicen på Danmarks nationalstadion, og du får også selv rig plads til at udvikle dig.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sikkerhedskoordinator Brian Andersen på brian@parken.dk.

Ansøgning og tiltrædelse
Ansøgningsfristen er søndag den 8. januar 2023, og vi holder løbende samtaler, så hold dig ikke tilbage.

Til at sende din ansøgning og dit CV bedes du venligst benytte dette link