Dame N'Doye højt til vejrs

Ugen der gik (27/2019)

WALES ELLER KOSOVO
"Ugen der gik"-redaktionen sad længe oppe og fulgte (på live-updates) kampen mellem The New Saints og FK Feronikeli, og det lugtede lidt af, at vi til Wales om to uger, da TNS bragte sig foran 2-0 et kvarter før tid. Men langt inde i tillægstiden sikrede Feronikeli 2-2 på straffe, så nu er alt helt åbent inden returkampen i Kosovo om en uge.

Per Wind har dog inspiceret forholdene begge steder i de sidste par dage, så vi har en plan klar, når fly og hotel skal bookes i næste uge. Men altså kun en uge før det går løs i vores første kamp på udebane - i Wales eller Kosovo...

Med hensyn til billetter til de fans, der når at rejse med, så vil salget efter al sandsynlighed foregå fra stadion, da der er for kort tid til at få billetterne til København og sælge dem via Fanshoppen. Nærmere info følger snarest mulig efter vores modstander er fundet.

Ståle: God kontrol over tingene
Vi har aldrig spillet i Kosovo, men var senest i Wales i 2015 og besøgte (også med kort lodtrækningsvarsel) Newtown

 

BUSPARKERING
En uafgjort og tre nederlag i træningskampene ser måske ikke godt ud på papiret, men så er det godt, vi kun udkommer digitalt ;-)

En mulig løsning kunne være at parkere bussen på den rigtige side af hegnet...

FCK-bussen
Fra mandagens opgør mellem NK Osijek-FCK. Foto: FCK.DK


FCK-bussen var med i Østrig for at køre al bagagen frem og tilbage - og det er ikke så lidt, skulle vi hilse og sige, når ca. 40 mand skal afsted i 10 dage - og for ikke at skulle leje bus til de tre træningskampe under turen. Så tidligt tirsdag morgen satte chauffør Ivan sig bag rattet og med en overnatning undervejs og de lovbefalede hvilepauser skulle han være hjemme på Nummer 10 engang i løbet af onsdag eftermiddag.

Du kan i øvrigt læse lidt (på engelsk) om vores faste sommerophold i Østrig i en artikel på denne hjemmeside hos IFCS (International Football Camp Styria), som bl.a. arrangerer de mange træningskampe i området.

 

RYGNUMEROLOGI
Med tilgangen af Sten Grytebust fik vi aktiveret et af de rygnumre, som har været ledig i længst tid. Den seneste med #13 var Kris Stadsgaard, der stoppede i sommeren 2016.

Sten Grytebust
Pieros skifter nu fra #28 til #9, og Daramy fra #40 til #11


Det er dog endnu længere siden, at #12 var i brug - det skete senest i foråret 2014, hvor Fanendo Adi forlod klubben. Man skal helt op til #30 for at finde det næste rygnummer, der heller ikke har været i brug siden foråret 2014, hvor Bolaños tog trøjen af for sidste gang.

Du kan se alle rygnumre gennem tiderne lige her.
 

PAVLOVIC OG MATIC GENFORENET PÅ CYPERN
I ugen der gik blev Andrija Pavlović udlejet fra Rapid Wien til AFC APOEL og bliver dermed klubkammerat med Uroš Matić, som vi i denne sæson udlejet til de syvdobbelte cypriotiske mestre.

Uros Matic byder Andrija Pavlovic velkommen i AFC APOEL
Foto fra Uroš Matićs Instagram


AFC APOEL træder ligesom os ind i 2. kval.runde til Champions League, hvor de møder vinderen af Slovan Bratislava (Slovakiet) og FK Sutjeska Nikšić (Montenegro).


U19 & U17
Ungdomsligaerne begynder først om en måneds tid, så indtil da står den på træning og træningskampe. U19 sæsondebuterer lørdag 10. august, kl. 13 ude mod Lyngby, mens U17 først skal i kamp lørdag 17. august, kl. 15.15 hjemme mod FC Nordsjælland.