Telia Parken

Ugen der gik (uge 38)

FINT FREMMØDE TIL WILLIAMS BOG-SIGNERING
Der mødte en hel del interesserede frem, da Fanshoppen/FCK Experience i lørdags lagde rammer til et arrangement, hvor William Kvist signerede sin bog "Jagten på frihed", der udkom i maj.

Arrangementet blev indledt med en halv times Q&A, hvor William fortalte om bogen og svarede på spørgsmål fra de fremmødte. Bagefter signerede han bøger (med personlige dedikationer), trøjer, spillerkort m.m.

Vi takker for fremmødet - og kan da lige tilføje, at du også kan møde William på bogmessen i Bella Centret den 26.-28. oktober.

William signerer sin bog i FCK Experience

 


CHRISTIAN POULSEN I AJAX
I ugen der gik kom det frem, at Christian resten af året skal i "træner-praktik" i en af hans andre tidligere klubber, AFC Ajax, hvor han skal følge cheftræner Erik ten Hag og hans trænerstab resten af året.

Den hollandske storklub har tilrettelagt et specielt forløb for ham de kommende måneder, hvor han også skal have en del at gøre med klubbens mentaltræner, fortæller B.T.

Christian Poulsen
Christian sagde farvel til Ajax i 2014. Foto: Dean Mouhtaropoulos, Getty Images)


GULD TIL GULDDANS
I maj 2017 fejrede vi vores anden "The Double" i træk med en stor fest ovre i Fælledparken, hvor ICEKIID bl.a. fremførte sit track "Gulddans".

Vi kunne ikke selv fastholde guldglansen sidste sæson, men det kunne ICEKIID til gengæld - tracket er stadig et kæmpe hit til hans live-optrædender, og nu har det også rundet 4,5 mio. streams, hvilket betyder at det er gået GULD. Tillykke!


KREATIVT HALSTØRKLÆDE-TÆPPE
Fanshoppen sælger nogle udmærkede varme FCK fleecetæpper, men de får alligevel baghjul af den her flotte, hjemmelavede kreation, som vi spottede på DFDS Familietribunen i søndags!

Et tæppe, der er syet af FCK-halstørklæder!

FCK halstørklæde-tæppe

 

U19 TOG POINT FRA FCM
Vores U19 hold fik det ene point i sidste onsdags møde med mestrene fra Midtjylland. 0-0 sluttede opgøret i Ikast, som var både vores og deres første pointtab i henholdsvis tre og fem kampe.

Tirsdag spiller U19 sin anden kamp i Baltic Sea Cup og skal på en virkelig svær opgave på udebane mod Hertha BSC's U23-hold, som fører sin liga i øjeblikket.

Holdet trænede mandag aften på Herthas træningsanlæg, som ligger lige ved siden af det olympiske stadion i Berlin. Her har cheftræner Brian Riemer samlet drengene til en taktisk briefing om, hvordan de skal håndtere de noget ældre og fysisk stærkere modstandere.
 

U19-træning i Berlin

 

BUSK KIGGEDE FORBI
To flotte fyre (og nylige fødselarer) mødtes på U19's hotel i Berlin efter mandagens træning. Jakob Busk, der til daglig spiller for Union Berlin, fyldte 25 for et par uger siden og benyttede lejligheden til at kigge forbi og hilse på cheftræner Brian Riemer, der rundede de 40 i lørdags. Tillykke til begge!

Jakob Busk & Brian Riemer


U17 TABTE TIL NORDSJÆLLAND
Efter to uafgjorte kampe tabte U17 sin tredje kamp i ligaen i onsdags, hvor FC Nordsjælland rejste fra KB's baner med en 3-1-sejr. Marcus Stoltenberg bragte ellers vores hold foran ti minutter efter pausen, men inden for ni minutter scorede gæsterne tre gange.

 

B1903 TABTE, KB'S KAMP UDSAT
B1903 tabte i lørdags 0-1 til FB på et ærgerligt mål langt inde i overtiden. Lørdag kl. 13 tager 03'erne imod HB hjemme på anlægget på Lyngbyvej.

KB's hjemmekamp i lørdags mod Rønne blev udsat, fordi sejladsen fra Bornholm var aflyst på grund af stormvejr. KB's næste kamp er ude mod Prespa fredag kl. 19.30 i Ryparken.

 

OLDBOYS BANKEDE LYNGBY
Her til aften vandt KB/FCK's Oldboys hele 6-1 over Lyngby, og med kun to runder igen har de for længst sikret sig adgang til det landsdækkende slutspil om DM-trofæet.