Programmet for FCK INSIDE er klar

Torsdag aften er der FCK INSIDE for VoresKBH-medlemmer, og vi har nu programmet helt på plads. Aftenen igennem kommer der masser af spændende gæster, der er klar til at svare på jeres spørgsmål og give et unikt indblik i, hvordan FCK-verdenen ser ud indefra.
 
18.00: Vi åbner dørerne til indgang 52A i Telia Parken, hvor der er velkomst og lidt at spise og drikke.
18.30-21.30: Velkomst i Hall of Carlsberg, hvor vi først får besøg på scenen af bestyrelsesformand, Bo Rygaard, til en snak om de store linjer i F.C. København og de forandringer, der er sket på det seneste.
 
Efter Bo Rygaard er det vores Head of Medical Services, David Cosgrave, der sammen med Erik Johansson indtager scenen. De giver et indblik i det arbejde, der ligger i at få skadede spillere tilbage på banen, og det samarbejde, der er mellem spillerne og deres behandlere.
 
Næste gæster er spillere som Zeca og Robert Skov, der vil fortælle om at komme til FCK og ikke mindst svare på jeres spørgsmål.

Vi får selvfølgelig også besøg af Ståle Solbakken, som giver en status før det går løs på søndag – ligesom han også gerne besvarer jeres spørgsmål til den sportslige ledelse.
 
Undervejs holder vi en pause, og hele aftenen sørger vores gode venner fra Carlsberg for gratis øl og vand. Vi regner med, at vi er færdige omkring 21.30.
 
Vi glæder os til en hyggelig aften med masser af snak om den klub, vi alle elsker.
 
Vi ses!