Johan Fallby

Johan Fallby rejser hjem til Sverige

Vores svenske sportspsykolog, Johan Fallby, har af familiemæssige årsager valgt at flytte hjem til Sverige og stopper dermed i FCK, som nu i samarbejde med Fallby leder efter en afløser.
 
”Vi er ærgerlige over, at Johan stopper, men vi forstår og respekterer hans situation. Vi har været utroligt glade for at have Johan i klubben, hvor han har været en vigtig figur omkring holdet og i staben med sine kompetencer og personlighed. Vi er nu, i samarbejde med Johan, på udkig efter en afløser til at overtage hans opgaver, men vi vil være sikre på, at vi har den rigtige person, før vi er klar til at ansætte en. Vi ønsker Johan og hans familie alt det bedste i fremtiden og ser frem til, at han kommer forbi og hilser på,” siger manager Ståle Solbakken.
 
Johan Fallby kom til FCK i januar 2015 og har siden arbejdet tæt sammen med holdet og talentafdelingen:

”Jeg er rigtig ked af, at jeg må stoppe, ikke mindst på grund af timingen i det. Jeg har haft en fantastisk tid i FCK, som på alle måder er en stor klub med mange dygtige mennesker. Jeg har virkelig nydt at arbejde her og virkelig haft det godt med staben og spillerne i klubben, som har været meget professionelle omkring at inddrage psykologien i arbejdet med holdet. Jeg er dog i en situation, hvor jeg må prioritere min familie og derfor rejser jeg tilbage til Sverige, men jeg vil selvfølgelig stadig følge FCK tæt og komme forbi, når jeg har mulighed for det,” siger Johan Fallby.