Kontrollører i Telia Parken

Bliv kontrollør

Arbejdet som autoriseret kontrollør er ulønnet og består i at opretholde sikkerheden i Telia Parken til alle arrangementer på Danmarks nationalstadion.
 
Opgaverne
Kontrollørkorpsets fornemste opgave er at sikre, at vores gæster får den bedste oplevelse under arrangementet, og at sikkerheden er i top. Kontrollørerne løser mange forskellige opgaver lige fra visitation, pladsanvisning til observering af publikum under et arrangement. 
 
Ansøgere
Alle typer ansøgere er velkomne. Kravene er, at du skal være fyldt 18 år, være i fornuftig fysisk form, kunne bevare overblikket i hektiske øjeblikke samt være rolig af natur.
 
Uddannelse
Du skal efter en kort prøveperiode være indstillet på at gennemgå uddannelse, så vi kan bevare vores status som Danmarks bedste kontrollørteam.
 
For at blive autoriseret kontrollør i Telia Parken skal du gennemgå:
  • et weekendkursus (det er et lovkrav)
  • et førstehjælpskursus (8 timer) - det er ikke et lovkrav, men et krav for at være autoriseret kontrollør i Telia Parken
  • andre relevante kurser, bl.a. kundepleje, radiokommunikation, psykisk førstehjælp, konflikthåndtering etc.
Arbejdet ikke er en decideret vagtfunktion, men en stewardfunktion, hvor servicering af Telia Parkens gæster er i højsædet uden at gå på kompromis med sikkerheden.
 
Vil du vide mere?
Vil du vide mere om jobbet som autoriseret kontrollør i Telia Parken / F.C. København er du velkommen til at kontakte os på e-mail steward@parken.dk eller via telefon 28 99 99 76
 
Skriv dit fulde navn.
Skriv gadenavn, nummer og evt etage og side.
Eks: 01071992