FCK forlænger med Stephan Andersen

FCK forlænger med Stephan Andersen

- Stephan er stadig en meget dygtig målmand, han er en vigtig del af vores målmandsteam og af truppen med sin rutine og lederevner. Han er lige nu bag ved Robin Olsen i forhold til spilletid, men han er topprofessionel og arbejder hårdt hver eneste dag på træningsbanen. Det hjælper holdet og de øvrige målmænd til at forbedre sig og holde sig skarpe. Vi har stadig stor tillid til Stephan og ved, at han nok skal levere, når vi har brug for ham. Vi er glade for, at han kan se værdien i at være i FCK flere år frem i tiden, siger Manager Ståle Solbakken, mens Stephan Andersen selv ser frem til at fortsætte i København:

- Jeg er meget glad for at have muligheden for at blive her i F.C. København. Det er en super klub, og jeg trives rigtigt godt med mine holdkammerater og staben her. Jeg har en god hverdag her i København, vi fungerer godt sammen i truppen og har et fantastisk stærkt målmandsteam med Robin, Kim og jeg med Anton i spidsen, hvor vi presser og hjælper hinanden til at blive endnu bedre hver dag på træningsbanen. Jeg har stadig masser af ambitioner på egne og klubbens vegne og vil kæmpe hårdt for at være den bedste og hjælpe holdet. Derfor glæder jeg mig også til flere gode år i FCK, siger Stephan Andersen.

Målmanden kom til FCK i sommeren 2014 og har siden spillet 71 kampe for klubben. Han er også indehaver af rekorden for flest clean sheets på en sæson for FCK med 18 i sæsonen 14/15.