Noah Sahsah, Oscar Højlund og Nikolaj Zachariassen

Ugen der gik (21/2023)

FCM-U19 0-3
U19 sluttede sæsonen fint af med en 3-0-sejr i Ikast, men det var ikke nok til at indhente hjemmeholdet, der sikrere sig mesterskabet i næstsidste runde, mens vi måtte nøjes med sølvmedaljer.

Midtjyderne fik en spiller udvist kort før pausen, og efter pausen afgjorde vi kampen med tre mål på ni minutter.

65.: 0-3 Viktor Froholdt

Andreas Dithmer - Emil Møller, Cornelius Olsson, Aksel Halsgaard, Oliver Svendsen - Victor Froholdt, Thomas Jørgensen, Oscar Højlund (71.: Nikolaj Zachariassen) - Emil Rohd (62.: Tamás Szücs), Alexander Simmelhack (56.: Oliver Højer), Noah Sahsah (56.: Emil Højlund)

Ikke benyttet: Samuel Andersen, Mads Samson

U19 har endnu en opgave inden sommerferien - på onsdag kl. 14 venter den sidste kamp i Future Cup, når Randers FC besøger Nummer 10. Vi skulle også have mødt FC Midtjylland for et par uger siden, men den kamp er helt aflyst).

Emil Højlund og Emil Rohd
Emil Højlund og Emil Rohd. Foto: Fodboldidioterne

U17 PÅ PINSETUR TIL FRANKRIG
U17 deltog i pinsen igen i den internationale U17-turnering i franske St André-Lez-Lille, som vi vandt sidste år.

I år gik drengene videre fra den indledende gruppe efter 4-0 over US Saint-André og 0-0 Anderlecht, men tabte kvartfinalen til Club Brugge på straffespark (2-4) efter 1-1 i den ordinære kamp.

Graham Ankamafio
Graham Ankamafio scorer mod US Saint-André. Foto: Judit Wacha

I placeringskampene om nr. 5-8 slog holdet først LA Galaxy 2-0 - og tabte senere mandag eftermiddag 0-1 til Anderlecht i kampen om 5.-6. pladsen.

Finalen blev et rent fransk anliggende, hvor RC Lens slog LOSC Lille på straffespark - mens RB Leipzig tog tredjepladsen efter 1-0 over Club Brugge.

Amin Chiakha, Neo Jönsson og Galdur Gudmundsson
Amin Chiakha, Neo Jönsson og Galdur Gudmundsson jubler efter 1-1-målet mod Club Brugge. Foto: Judit Wacha

B1903-NB BORNHOLM 0-4
To runder før afslutningen på sæsonen blev 03’ernes nedrykning definitivt en kendsgerning, da de lørdag tabte 0-4 hjemme til NB Bornholm.

Der venter fortsat en udekamp mod rækkens to tophold - først FB på lørdag, som kæmper hårdt for andenpladsen i Københavnsserien, og siden en hjemmekamp næste torsdag aften mod Sundby Boldklub, som for længst har vundet rækken.

B1903-KB 0-2
KB’s bedste seniorer vandt “moderklub-Derbyet” i Serie 1 mod B1903’s tredjebedste seniorer. Målene faldt i de første 18 minutter fra Andreas Tolman og Sebastian Kaalund.

Søndag kl. 12 venter et lokalopgør på Frederiksberg mod FB 3.

Oldboys var ikke i kamp i weekenden, men spiller onsdag aften kl. 20.30 topkamp mod Stenløse på KB’s baner.