Sikker 4-1 over AC Horsens

De seneste kampe har det knebet med at udnytte vores mange chancer, men i dag fik vi godt udbytte af offensiven, da AC Horsens blev sendt hjem fra Hovedstaden med et 4-1-nederlag.

Vi satte os hurtigt på kampen, og efter seks minutter headede Denis Vavro et Fischer-hjørne ind ved fjerneste stolpe. Efter 20 minutter styrede Fischer selv et Boilesen-indlæg elegant i netmaskerne til 2-0, efter han selv havde brudt et Horsens-opspil midt på deres halvdel. Siden kom gæsterne til en del dødbolde og afslutninger, men kort efter den halve time øgede Jonas Wind til 3-0 efter godt forarbejde af Fischer og Santander.

Efter pausen holdt vi ikke samme tempo i spillet, og efter en times spil reducerede Jonas Thorsen på en af Horsens' mange lange indkast, og selv om de fik flere dødbolde og periodevis pressede på, kom sejren aldrig for alvor i fare. I stedet øgede Santander til 4-1 kort før tid efter en smuk kontra sammen med Fischer og Falk.