Se alle FCK's danske A-landsholds­spillere

A-landsholdet
Da Danmark mødte Georgien 2. pinsedag debuterede Robert Skov og blev nr. 35 i rækken af spillere, der har optrådt på det danske A-landshold som F.C. København-spiller. Peter Ankersen startede også inde mod Georgien og fik sin A-landskamp nr. 25.

U21- og U20-landsholdet
Onsdag aften startede Jonas Wind inde og fik de første 45 minutter, da U21-landsholdet tabte en venskabskamp 0-1 til Kroatien på et mål i kampens tillægstid.

Mads Roerslev blev indskiftet ti minutter før pausen, da Danmarks U20-landshold i fredags tabte 1-2 til Island i Horsens efter at have ført 1-0. Her faldt sejrsmålet også langt inde i tillægstiden. 2. pinsedag spillede Mads hele kampen, da Danmark tabte 2-3 til Norge.

Alle FCK's A-landsholdsspillere
Her er en oversigt over alle FCK'ere, der har spillet på det danske A-landshold, mens de var i FCK - sorteret efter hvornår de fik deres første A-landskamp som FCK-spiller:

FCK'ere på landsholdet
Kilde: DBU's landsholdsdatabase

Yderligere 34 FCK-spillere har repræsenteret det danske A-landshold, enten før eller efter de var i klubben. Kolonnen med klubber omfatter kun dem, de har repræsenteret på A-landsholdet:

FCK-landsholdsspillere

*) Ole Tobiasen debuterede efter sin første FCK-periode, men før hans anden

**) Peter Nielsen spillede på landsholdet før hans første FCK-periode og efter hans anden