Nicolai Boilesen
Dame N'Doye
Dame N'Doye

N'Doye og Boilesen spillede testkamp

Dame N'Doye og Nicolai Boilesen fik 40 henholdsvis 60 minutter, da vi i dag spillede 1-1 mod HB Køges reserver på Nummer 10 i en kamp på 3 x 20 minutter.

Det var N'Doyes første kamp siden sejren over Celtic i februar, og i morgen er det præcis et år siden, at Nicolai Boilesen spillede og blev knæskadet på træningslejren i Østrig.

I sig selv gode nyheder, men comebacket bød for N'Doyes vedkommende endda også på en scoring, da manden med hele 117 officielle mål for F.C. København stod for dagens udligning på straffespark.

”Det var rigtig godt at spille igen - og også at få scoret! Den følelse har jeg savnet. Der var mange dueller og god intensitet, selvom det var en træningskamp. Så det var dejligt,” siger Dame N’Doye efter kampen.

Senegaleseren, der blev opereret i april, spillede 40 af de 60 minutters kamp mod holdet fra NordicBet-ligaen, og det gik ifølge ham selv heldigvis helt efter planen.

”Det føles fint, jeg har det okay nu. Og vi overvejede faktisk, om jeg skulle spille hele kampen. Men selvfølgelig skal vi se, hvordan min krop reagerer de næste dage og så tager vi den derfra. Nu handler det efter planen om masser af træning i den kommende tid. Når jeg så forhåbentlig har min fysik på plads igen, så er jeg klar til at gå på banen igen for alvor,” siger den 35-årige angriber.

Senere onsdag kan du læse et længere interview med Nicolai Boilesen.